Felvásárolja a Fall Guys fejlesztőit az Epic Games

A Rocket League csapata után egy újabb népszerű online játék készítői csatlakoznak az Epic nagy családjához. De mi lesz a Steammel?
További tartalmak

A decemberben indult leárazás lassan a végéhez közeledik, de a Rockstar Games még tesz egy próbát a játékosok aktivizálására.

A fórumozók addig húzták egymást, míg a GameStop lett a legshortoltabb vállalat az egész amerikai tőzsdén. Valami olyan indult el, amit jelenleg nehéz megmagyarázni.

A világ egyik legnépszerűbb online játékának, a League of Legendsnek a mobilos változata, a League of Legends: Wild Rift már három hete elérhető Magyarországon is. A játékot fejlesztő Riot Games az újév közeledtével egy különleges eseménnyel készül a játékosoknak: 3 napra a Wild Rift összes hősét szabadon elérhetővé teszi, miközben dupla annyi jutalom szerezhető a […]
The post Különleges, háromnapos esemény veszi kezdetét a League of Legends: Wild Riftben appeared first on technokrata.

A világ egyik legnépszerűbb online játékának, a League of Legendsnek a mobilos változata, a League of Legends: Wild Rift már három hete elérhető Magyarországon is. A játékot fejlesztő Riot Games az újév közeledtével egy különleges eseménnyel készül a játékosoknak: 3 napra a Wild Rift összes hősét szabadon elérhetővé teszi, miközben dupla annyi jutalom szerezhető a mérkőzések után.

A Rockstar Games elkezdte felvezetni a játék következő frissítését, mely várhatóan decemberben fut majd be.

A Rockstar Games játékában eddig is akadtak hibák, most azonban egy olyat fedeztek fel, mely az egyik legösszetettebb küldetést könnyíti meg drasztikus mértékben.

Ezen a szombaton is elhoztuk nektek a játékvilág és az e-sport legfontosabb híreit, most sem maradtatok GameStar Hype nélkül.

A Microsoft szeretne még többet mondani az Xbox Series X-re készülő játékokról.