Filmklasszikus: Bonnie és Clyde (1967)

A tabudöntögetés kapujában.
További tartalmak

Noha Sam Witwer kézenfekvő választás lett volna Deacon St. John szerepére, a jelek szerint egy ismertebb arcot akart a Sony PlayStation Productions.

A Berlini Nemzetközi Filmfesztivál legfontosabb díját, az Arany Medvét elnyerő Alcarràs, és Grosan Cristina, A legjobb dolgokon bőgni kell rendezőjének a Velencei Nemzetközi Filmfesztivál programjába beválogatott új filmje (Hétköznapi kudarcok) csak két kiragadott cím az idén szeptember 9. és 17. megrendezésre kerülő CineFest Kitekintő szekciójának filmjei közül.
Grosan Cristina Hétköznapi kudarc...

A Star Wars Jedi: Battle Scars mellett a jövőre érkező Star Wars Jedi: Survivor művészeti albumát is bejelentette a Lucasfilm.

A kérdés, hogy fel tudnak-e majd nőni George Clooney-ékhoz.

A Discovery+ augusztus 19-én bemutatásra kerülő "Good Sex" című sorozata kihívás elé állítja a párokat, hogy filmre vegyék a legintimebb pillanataikat, majd egy coach segítségével nézzék át azokat, hogy kiderüljön, hol rontották el. A közönségnek a felvételekből részleteket mutatnak, a legintimebb részletek kitakarásával. 

A műsor középpontjában Caitlin V. Neal, egy 30-as éveiben járó szexc...

Robert Zemeckis Forrest Gump című filmje az amerikai filmtörténet egyik legikonikusabb és legmeghatározóbb alkotása. Már a bemutatásakor kereskedelmi siker volt, és kritikai siker is, hiszen az 1995-ös évadban 50 díjat nyert, köztük három Golden Globe-ot és hat Oscart.

Tom Hanks a legjobb férfi főszereplőnek járó Oscar-díjat nyerte el, a film pedig a legjobb filmnek járó díjat vitte el olya...

Richard Gere legjobb filmjei Richard Gere Philadelphia-ban született Golden Globe-díjas amerikai színész, producer. Születési nevén, Richard Tiffany Gere 1949. augusztus 31-én látta meg a napvilágot, azaz Richard a napokban ünnepli születésének a 73. évfordulóját. Ennek alkalmából összeszedtük az eddigi, nem kicsi filmes pályájának azt a 10 darabját, amelyek nekünk a legjobban elnyerték tetszésünket és nyugodt […]
The post 10 Richard Gere film, amit mindenképpen látnod kell appeared first on Filmezzünk!.

Chris Tucker – 10 meglepő érdekesség a szülinapos színészről A humoros színész, Chris Tucker a napokban ünnepli jubileumi, 50. születésnapját! Filmes pályafutása a Micsoda buli! 3-ban kezdődött. Ezután jött a Végre péntek című vígjáték, amely meghozta Chris Tuckernek a kiugrást. Leghíresebb filmszerepe a Csúcsformában trilógia, melyben Carter nyomozót alakítja. Születésnapja alkalmából ezúttal vele ismerkedünk meg […]
The post Chris Tucker – 10 meglepő érdekesség a szülinapos színészről appeared first on Filmezzünk!.