Fox Adventurer

Segíts Róka úrnak varázslatos kalandjaiban. Válts nappal és éjszaka között a továbbjutáshoz, készíts kőklónokat a magasabb ugráshoz. Gyűjtsd a zöld drágakövek és juss túl a pályákon!
További tartalmak

Csatlakozz Om Nom időutazásához!

Vágd le a kötelet, hogy Om Nom cukorkához jusson! Megérkezett egy titokzatos csomag, és a kis szörnyetegnek csak egy kérése van? CUKORKA! Gyűjtsd össze az csillagokat, fedezzd fel a rejtett díjakat, és nyiss meg izgalmas új szinteket ebben a addiktívan szórakoztató, díjnyertes, fizika alapú játékban!

A kis zöld szörnyeteg, Om Nom visszatért és éhesebb, mint valaha! Csatlakozz a professzorhoz, egy őrült (de nem rossz!) tudóshoz, aki elhatározta, hogy az Om Nom édességet szerető viselkedését egy sor kísérlet során tanulmányozza!

Megérkezett a PaprikásKrumpli-ba a cukorkazabáló szörnyike.
Csatlakozz Om Nom legújabb, mágikus kalandjához!

Bubble Shooter dínókkal.

Vásárolj akadályokat, egyesítsd őket, alakítsd ki úgy a pályát, hogy lehulló lövedékek a legköltségesebb úton pattogjanak végig rajta.

A Szamuráj Nyuszi nagy kalandjában vehetsz részt. Találd meg az összes egeret, és mentsd meg őket a farkas barlangjából. Kötél és horog segítségével mozoghatsz. Indítsd el magad ágyúgolyóként, és gyűjts össze minden sárgarépát, rejtett kristályokat. Kerüld a veszélyes tüskéket!

Fogj ki elég halat vacsira!
Egy hamisítatlan, eredeti PaprikásKrumpli játék! ;-)