Gamer székből az iskolapadba - mennyire állnak közel az online játékok és a pályaválasztás?

Ma a 14 és 18 év közötti fiatalok 99,7%-a játszik valamilyen online játékkal, akár hetente több napon is. A továbbtanulás előtt álló fiatalok nem is sejtik, milyen tudás birtokában vannak.
További tartalmak

Enyedi Ildikó és Hartung Attila filmrendezőkkel beszélgettünk a sztorialapú játékokról a Game Pass Online Fesztiválon.

2021-es, Egészséges otthoni megoldások (Healthy Home Solutions) elnevezésű kampányának részeként az LG...

Hamarosan elveszítik a piacvezető helyüket a négymagos processzorok. Továbbra is átlagon felüli sebességgel újítják és szépítgetik a konfigurációikat a számítógépes játékosok, a Steam digitális játékbolt decemberi statisztikái alapján 11,2 százalékuk máris átállt a Windows 11 használatára, pedig csak tavaly október elején vált elérhetővé a rendszer. Ez nem meglepő annak fényében, hogy a nagy átlagénál jóval modernebb hardvereiknek […]
The post Egyre több gamer áll át Windows 11-re appeared first on technokrata.

A Lenovo bemutatta a hamarosan megjelenő Legion Y700 gamer tábalgép és Legion Y90 gamer okostelefon hivatalos játékteszt-eredményeit. Bár a 8,8 hüvelykes Android tablet Snapdragon 870 SoC-t kapott, szemben a telefon Snapdragon 8 Gen 1-hez képest, a táblagép mégis nagyon ígéretes eredményeket produkált. Ezúttal egy hivatalos összehasonlítást adott ki a Lenov, melyben a Legion Y700 tabletet […]
The post Tudják amit tudni kell! – Lenovo Legion Y700 és Y90 teljesítményeredmények jelentek meg appeared first on Techkalauz.

A gyengéd, kaleidoszkópszerű fény egy félhomályos szobában szinte már szinonimája a játéknak. Vajon múló divat csupán a PC-k világítása, vagy ez még csak a kezdet?

A gyengéd, kaleidoszkópszerű fény egy félhomályos szobában szinte már szinonimája a játéknak. Vajon múló divat csupán a PC-k világítása, vagy ez még csak a kezdet?

A legfrissebb értesülések szerint a Xiaomi túladhat a gamer okostelefonokat és egyéb eszközöket, kiegészítőket gyártó Black Shark Gaming részlegén. A vásárló pedig nem más lehet, mint a Tencent Games, ami többek között az Epic Games-ben is érdekelt. A játékokkal foglalkozó kínai cégóriás állítólag 3 milliárd jüanért, vagyis megközelítőleg 470 millió dollárért venné meg a divíziót. [...]

Laptopot már 200 ezer forintnál kevesebbért is kaphatsz, de szinte biztos, hogy azon nem fogsz tudni modern játékokat futtatni. Elmondjuk, hol kezdődik most a gaming.