Hamarosan több mint 40 új demóval játszhatunk Xboxon

Idén is visszatér a Summer Game Fest Demo event.
További tartalmak

A Diablo III: Reaper of Souls kiegészítőt, mely a Diablo III: Ultimate Evil Edition kollekció része, az Xbox piacterén bukkant fel, mint free-to-play játék. Valószínűleg ebben a hónapban végig ingyenes marad a Games with Gold promóció keretein belül. Némi vita alakult ki a jelenségről, ugyanis sokan azt állítják, hogy nem a Games with Gold miatt […]
The post Ingyenesen bukkant fel a Diablo III: Reaper of Souls az Xbox Live Gold előfizetőknek appeared first on Techkalauz.

Jön a Hades és a gördeszkás játékok kedvelői is elégedettek lehetnek.

Jelen állás szerint Steamen több opció áll a játékok rendelkezésére, mint a játék Xbox Game Passben elérhető verziójában.

Első és minden bizonnyal utolsó alkalommal szavazhatunk arról, hogy melyik NPC érdemli az Xbox Game Pass Non Player Character Awards díját.

A Grand Theft Auto V és tovább három játék is kikerül az Xbox Game Pass kínálatából.

A Microsoft Game Developer Kitet több száz csapat használja, és mi is megkapjuk.

Aki rendelkezik Xbox Live Gold vagy Game Pass Ultimate előfizetéssel, még a Battlefield 1-be is költségek nélkül kóstolhat bele.

Mégis elérhető lesz rajta a gyorsabb töltést lehetővé tevő DirectStorage API. Bejelentésekor a Microsoft nem felejtette elújságolni, hogy a Windows 11 kimondottan a számítógépes játékosok számára készített fejlesztéseket is tartalmaz majd, a talán legfontosabb mind közül az Xbox Series konzolokon debütált DirectStorage programozási felület. A PCI Express 3.0 vagy újabb fizikai csatolófelületet használó NVMe SSD-k esetében elérhető […]
The post A gamerekre is gondol a Windows a fejlesztésekkor appeared first on technokrata.