Ismét duplán jutalmaznak a GTA Online egyes missziói

Érdemes lehet visszatérni a játékba, ha picit feltöltenétek a virtuális bankszámlátokat.
További tartalmak

A Rockstar Games játékában eddig is akadtak hibák, most azonban egy olyat fedeztek fel, mely az egyik legösszetettebb küldetést könnyíti meg drasztikus mértékben.

Póker, rulett és félkarú rabló - a legtöbb országban ezek számítanak a legnépszerűbbnek a valódi pénzzel játszható játékok piacán. Az internetes játéktermek sokáig a web sötét bugyrainak számítottak - mára azonban a legnagyobb szoftvergyártók versenyeznek a játékosok kegyeiért. Nincsen könnyű dolguk: a digitális térben egyre többen fordulnak meg és egyre többféle igényt kell kielégíteni. A fizetős online játékok világa drámai változás elé nézhet.

A Roblox Corporation online játékplatformja hatalmas lendületet vett az elmúlt egy-két évben, most pedig egy újabb mérföldkövet sikerült elérni.

Közeleg az év legijesztőbb estéje, a Rockstar pedig mindent megtesz, hogy átcsempéssze a hangulatot a lótolvajos akciójátékába.

A hosszan tartó ülő munkával kapcsolatos mozdulatlanság megnöveli a vénás trombózis kockázatát. A magyar lakosság körülbelül fele 8-10-12 órákat ül vagy áll egy helyben munkája során. Több mint 60 % pedig még napi 10 percet sem sportol. Az Egészségügyi Világszervezet ajánlása szerinti, heti legalább 150 perc fizikai aktivitás a magyar lakosság mindössze nyolcadára lehet jellemző. […]
The post Home office és online játék: az ülő életmód a trombózis 21. századi katalizátora appeared first on technokrata.

A következő hét napban dupla és tripla fizetés jár, attól függően, hogy mit csinálsz a GTA online homokozójában.

Új előzetest kapott Ryan Reynolds filmje, amelyben egy Grand Theft Auto Online-hoz hasonló videójáték NPC-je válik a kaland főhősévé.

Nyílvesszők tucatjai üthetik a markotokat, ha most visszalátogattok a Rockstar játékába, emellett viszont egy legendás nagyvadat is becserkészhettek.