Itt a Windows 11-et támogató NVIDIA driver

Az AMD már kiadta pár napja az első hivatalosan kompatibilis grafikus meghajtóját.
További tartalmak

Az operációs rendszer és a processzorok gyártója is kiadott egy-egy frissítést, amiknek köszönhetően jobban teljesítenek Windows 11 alatt a Ryzen CPU-k.

A Microsoft és az AMD is kiadta a teljesítménygondokat megoldó patcheket.

A jelek szerint egyelőre a Windows 11 sem mentes a hibáktól, korábban írtunk róla, hogy lelassítja például egyes AMD Ryzen processzorokkal felszerelt számítógépek működését. A Windows 10 használói idén több ízben is bosszantó hibát tapasztalhattak a nyomtatójuk működésében, amit akkor „PrintNightmare-ként” hívott a sajtó, és bizonyos frissítések telepítése után jelentkezett. Ez főleg az irodákban dolgozók számára okozott bosszúságot. […]
The post Sajnos ezt a hibát a Windows 11-ben sem sikerült kijavítani appeared first on technokrata.

A rendszerben lévő hiba miatt elsősorban az AMD processzorral dolgozó gépek lassulhatnak be. A Microsoft javítást ígért, de még várni kell rá.

Az október 12-i csomaggal valamelyest súlyosbodott a korábban felfedezett probléma, de az AMD már beígérte a megoldást.

A GTX 600-as és 700-as sorozat nagy része nem kap több drivert, ám akadnak kivételek is.

A Qualcomm Dual Station technológiája csökkenti a Wi-Fi 6-os válaszidőt és a játékok akadozását. Javul a Wi-Fi 6 teljesítménye az olyan eszközök esetében, amelyekbe már a Qualcomm Dual Band Simultaneous technológiát felvonultató FastConnect lapkáit szerelik. Ezt az Acer, az AMD, a Lenovo, a Microsoft és a Valve is támogatja. Alapvetően nem az átviteli sebességek javulásáról […]
The post Gyorsabban hasítanak az online játékok Windows 11-en appeared first on technokrata.

Nem a gépek komponensével van probléma, hanem a rendszerben lévő hiba akadályozza a zavartalan működést. Elsősorban AMD-s eszközök érintettek.