Itt a lista: ennyit fizetett az egyes játékok ingyenessé tételéért az Epic Games

Volt, ami egyetlen centjébe sem került a cégnek, de volt, amiért 1,5 millió dollárt kellett kiadnia - és nem a GTA V került ennyibe.
További tartalmak

Ez is az Epic és az Apple pereskedésének köszönhetően derült ki.

Álláshirdetés leplezte le azt, milyen játékmotor duruzsol majd a Playground Games-féle Fable alatt.

A Lucasfilm Games felélesztése miatt várható volt, hogy mostantól sokkal több Star Wars játék készül. Könnyen lehet viszont, hogy két meglehetősen ígéretes új cím nem látogat el minden platformra.

Közzétette 2021-es játékipari jelentését a Game Developers Conference (GDC), amely tartalmaz néhány igencsak érdekes eredményt. Míg konzolok terén a gyártók leginkább a PS5-re fókuszálnak, ez közelébe sem ér a PC iránti érdeklődésnek. Legnagyobb küzdelem tehát az Xbox/PS/Nintendo fronton van. Hibrid eseményként lesz megszervezve a GDC San Franciscóban és online július 19-23 között. Azonban ne menjünk […]
The post A játékfejlesztők a PS5-re fókuszálnak leginkább a konzolok közül, de ez meg sem közelíti PC gaminget appeared first on Techkalauz.

Bejelentette a Respawn, hogy új állandó játékmódot hoz az Apex Legends játékába a „Legacy” frissítésével. Az „Arena” játékmód egy Titanfall-szerű (Titanfall-like) játékélményt hoz, amely gyorsabb, mint az eredeti looting game, és mindössze két csapat küzd fej-fej mellett egymással egy 3v3-as lövöldözés során. Sokkal nagyobb sikert aratott az Apex Legends, mint a Titanfall sorozat a fejlesztője […]
The post A Respawn új Titanfall-szerű „Arenas” játékmódot hoz az Apex Legends-be a „Legacy” frissítéssel appeared first on Techkalauz.

A mai livestreamben Kaci a Second Extinctionek esik neki - a játék immár az Xbox Game Pass kínálatában is elérhető.

Viszont az Xbox Game Pass játékbérlő az első naptól tartalmazni fogja.

Felzárkózik az Epic Games Store mellé a levont jutalék arányában.