Jön az 1. Budapesti Nemzetközi Sportfilm Fesztivál

November 12-18. között rendezik meg az 1. Budapesti Nemzetközi Sportfilm Fesztivált, amelyen ismert sportolók és sportrajongó szakemberek beszélgetnek a közelmúlt legjobb és legérdekesebb sportfilmjeiről az Art+ Cinemában. A programba került hat egészestés dokumentumfilm és hét játékfilm különböző sportágakról szól, közülük több alkotás Magyarországon most látható először. Valamennyi film magyar feliratos lesz. Az esemény fővédnöke Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó. 
A programba kerülő hat dokumentumfilm közül az első, november 12-én, csütörtökön 19 órai kezdettel a Túl minden határon lesz, mely az olimpiai bajnok ritmikus gimnasztikázó Margarita Mamunról szól. A film után Csisztu Zsuzsa, olimpiai nyolcadik helyezett tornász, műsorvezető és Vass Dóra, 38-szoros magyar bajnok ritmikus gimnasztikázó beszélgetnek a sportágról és annak olimpiai bajnokáról. 
[...] Bővebben!
További tartalmak

A sakk mindig is az a játék vagy sport lesz, amit mindenki ismer, de csak nagyon kevesen tudnak nagyon jól játszani. A lépésekkel ugyan a többség tisztában van, de a sikerhez tudni kell előre gondolkozni, több stratégiát is felállítani a különböző eshetőségekre és lehetőleg mindig egy gondolattal az ellenfél előtt járni. Éppen ettől zseniális játék a sakk. És legalább ennyire zseniális sorozat let...

Mosul (2020) – Előzetes A Bosszúállók: Végjáték kreatív csapatának egy részét megtaláljuk a Mosul című háborús dráma készítői között. A Russo-testvérek segédletével leforgatott Netflix alkotás most előzetest is kapott. A még tavaly elkészült Mosul hamarosan a Netflix műsorán debütál majd: a Matthew Michael Carnahan-rendezte akciófilm egy az ISIS által megszállt észak-iraki városba vezeti be a nézőt, ahol […]
The post Előzetest kapott a Bosszúállók alkotóinak új akciófilmje! appeared first on Filmezzünk!.

A méret, a tudás, LCD vagy OLED, okostévé, képfrissítés, képjavító megoldások - számtalan fogalom, amivel érdemes tisztában lenni tévé vásárlás előtt.

Szeptemberben debütál a WarnerMedia gyerekbarát honlapja, a DC Kids FanDome, ahol a rajongók egy teljes napot tölthetnek kedvenc DC-rajzfilmhőseikkel. A DC FanDome-hoz hasonló, a DC Comics történetében egyedülálló platform 24 óráig kínál ingyenes szórakozást, a kiadó filmjeit, játékait, tévéműsorait és képregényeit ünnepelve.

Josh Brolin legjobb filmjei Josh Brolin 1968 február 12-én született Los Angelesben. Karrierjét televiziós filmekben, és show-műsorokban kezdte, mielőtt fontosabb szerepet kapott a Richard Donner által rendezett Kincsvadászok című filmben 1985-ben. Brolin előszeretettel bújik negatív figurák bőrébe. Az évek alatt több díjat is bezsebelt, 2019-ben pedig elnyerte a Bosszúállók: Végjátékban a Kedvenc gonosztevő és a […]
The post 14 Josh Brolin film, amikből szemezgethetsz a hétvégén appeared first on Filmezzünk!.

Tegnap este sor került a Game Pass Online Fesztivál első beszélgetős műsorára Cseh László, Balogh Zsolt és Németh Ádám részvételével.

A Marvel moziverzum filmjeiben sokáig nem volt „divat”, hogy a szuperhősök vagy segítőik meghaljanak. Aztán felbukkant Thanos, és szép sorjában hullani kezdtek a jófiúk is. A Thanos elleni harcban sok közönségkedvenc szereplő esett áldozatul ilyen vagy olyan módon. Ám nem biztos, hogy mindenkitől végleg búcsút kellett akkor vennünk.
A legtöbben persze a Bosszúállók: Végjáték végén a győzelemért é...

A múlt hét folyamán debütált a Netflixen a Moszul ostroma, amelynek produceri munkálatait a Végjáték rendezőpárosa, Anthony és Joe Russo jegyzi.
A film már az előzetesében is elképesztően drámai és élethű akciót kínál, a történet szerint egy elit kommandós csoport egy igencsak veszélyes küldetésre indul, hogy felszabadítsák az Iszlám Állam megszállása alatt álló Moszul városát.
A film 93 százalé...