Jön az élőszereplős Macskarisztokraták

Elkezdődtek a munkálatok a Macskarisztokraták című Disney klasszikus élőszereplős változatán.
A forgatókönyvet Will Gluck (Nyúl Péter) és Keith Bunin (Előre) írják majd, valamint Gluck producerként is tevékenykedik.
Az eredeti film 1970-ből egy arisztokrata macskacsaládot követ, akik luxuséletet élnek Párizsban. Viszont, amikor tulajdonosuk komornyikja rádöbben, hogy övék lesz az örökség, elrabo...
További tartalmak

Múlt és jelen találkozik Tom Cruise személyes, és legalább annyira ambiciózus akciófilmjében.

Múlt és jelen találkozik Tom Cruise személyes, és legalább annyira ambiciózus akciófilmjében.

David Cronenberg nem viccelt, amikor azt mondta, hogy nagy valószínűséggel sokan nem bírják majd végignézni legújabb filmjé. 
Bemutatásra került a cannes-i filmfesztiválon a Crimes of the Future-t, amelynek vetítéséről csakugyan sokan kénytelenek voltak távozni a film rendkívül felkavaró vizuális tartalma miatt, a produkciót viszont még így is hétperces álló ovációval fogadták.
A Crimes of the F...

Gyerekként mindannyian meséken, rajzfilmeken és animációs filmeken nőttünk fel. De valójában az animációs filmeket és sorozatokat nem lehet igazán kinőni. Ezért készülnek a kifejezetten felnőtteknek szóló alkotások, amelyek hol a témájukkal, hol a megvalósításukkal, máskor egyszerűen csak polgárpukkasztó stílusukkal érdemlik ki a „felnőtteknek szóló” titulust. De mit kínál ezek közül a Netflix?
E...

Erőss Zsolt 2002. május 25-én, 10.30-kor első magyarként ért fel a Mount Everest 8850 méter magas csúcsára. Ezért ma, a 20. évfordulón debütál a Csoma Sándor rendezésében készült Magasságok és mélységek című nagyjátékfilm teaser előzetese. A megtörtént eseményeken alapuló alkotás Erőss Zsolt felesége, Sterczer Hilda szemszögéből ábrázolja a valaha volt talán legnépszerűbb magyar hegymászónk elvesz...

Manapság elég sok emberhez nőtt már hozzá a vezeték nélküli fülhallgatója, így a fiatalabb korosztályhoz is. Egy 12 éves amerikai fiú azonban szörnyű dolgon ment keresztül, amikor az Apple AirPods Pro fülhallgatóját viselte. Történt ugyanis, hogy amikor a fiú kisebb hangerő mellett Netflixen nézett filmet, akkor az AirPods Pro egy extrém hangos figyelmeztetést játszott le. […]
The post Halláskárosodást szenvedett egy Airpods Pro felhasználó appeared first on Techkalauz.

Az alábbi kvíz 5 másodpercen belül megsemmisíti önmagát - töltsd ki hát gyorsan!

Az a helyzet, hogy igazából egyáltalán nem a Johnny Depp és Amber Heard közötti botrányos válás miatt akarta a DC kirúgni a színésznőt.