Jönnek a 100 wattos vezeték nélküli töltők

A jelentések szerint több gyártó is arra készül, hogy a jövő év elején 100 wattos vezeték nélküli gyorstöltőket dobjon piacra.
További tartalmak

Az első iPhone 12 mini videó jól prezentálja, mire is számíthatunk a jövő héten előrendelhető újdonság esetében.

Tommy Lee Jones második rendezése egy ígéretről szól, amit a filmben Pete Perkins tesz Melquiades Estradanak, hogy ha esetleg ott lelné a halál Texasban, vigye haza a testét a családjához Mexikóba. És sajnos a dolgok úgy alakulnak, hogy be is következik a szörnyűség, vagyis Estrada elhalálozik Mike Norton (Barry Pepper) határőr segítségével, így Perkinsnek nem marad más dolga, mint kideríteni, hog...

Csak a kinectes játékok nem lesznek játszhatóak az új konzolokon.

Meglepő fordulat! Az USA lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy chipeket szállítsanak a Huawei számára.

A DFD egyesíti az elektromos meghajtás tartós működését a kémiai rakéták tolóerejével.

Ellátogattam a romantikus filmek világába, és a kiszemelt "áldozatom" eme alkotás lett. Azt kell mondanom, jól választottam. Ugyan benne van minden, aminek benne kell lennie egy ilyen típusú filmben, mégis van egyfajta varázsa és hangulata, ami megragadja az embert. __GA__Lehet ez a két főszereplő közötti kémia is: Gerry (Gerard Butler) egy veszettül életvidám zenész, és barátnője, Holly (Hilary ...

A OnePlus nemzetközi technológiai márka bejelentette a OnePlus Nord termékcsalád két új tagját, a OnePlus Nord N10 5G-t és a OnePlus Nord N100-at. A OnePlus Nord N széria magával ragadó felhasználói élményt nyújt megfizethető áron, ezeket a jellemzőket hordozza magán a most bejelentett két új okostelefon is. A OnePlus Nord N10 5G és a OnePlus Nord N100 hosszú üzemidőt, fejlett többkamerás rendszert és a csúcskategóriás telefonokra jellemző kezelőfelületet biztosít az OxygenOS-en keresztül.

Megkarcolni könnyebb, mint megolvasztani vagy meghajlítani. Mondjuk eldobni nem nehéz, hogy bírja az új Ceramic Shield kijelzővédő?