Jövőre megszűnik az HBO Max

Néhány hónapja indult, jövőre megszűnik az HBO Max, helyette egy új streaming platform érkezik, ami az HBO Max és a Discovery Plus összeolvadásával jön létre. Kiderült, hogy igazak a hírek: tényleg megszűnik az HBO Max és egy teljesen új streaming szolgáltatás jön helyette 2023 nyarától. A változásra lehetett számítani, miután áprilisban lezárult a Discovery és […]

Néhány hónapja indult, jövőre megszűnik az HBO Max, helyette egy új streaming platform érkezik, ami az HBO Max és a Discovery Plus összeolvadásával jön létre.

Kiderült, hogy igazak a hírek: tényleg megszűnik az HBO Max és egy teljesen új streaming szolgáltatás jön helyette 2023 nyarától. A változásra lehetett számítani, miután áprilisban lezárult a Discovery és a WarnerMedia egyesülése, és új vezetés került a hatalmas médiavállalat élére.

A Warner Bros Discovery vezérigazgatója, David Zaslav elmondta: Az HBO Max ígéretes funkciókkal rendelkezik, azonban vannak vele teljesítménybeli problémák. A Discovery Plus jobb technológiai háttérrel és fejlesztőcsapattal bír, így az új platform technikai alapjait ők biztosítják majd.

Megszűnik az HBO Max
forrás: Alex Castro / The Verge

A The Verge beszámolója szerint az új streaming platformon több tartalommal és a jobb infrastruktúrának köszönhetően kellemesebb felhasználói élménnyel találkozhatnak majd az előfizetők.

Az új szolgáltatás nevét még nem tudni, ahogy azt sem, hogy mennyibe fog kerülni, milyen csomagok várhatóak és milyen feltételekkel lehet majd használni azt, de minden bizonnyal a következő hónapokban ezekre a kérdésekre is választ kapunk majd.

Az egyesüléssel több előfizetőre is számítanak: a becsléseik szerint 2025-re 38 millió előfizetőt szerezhetnek, így a jelenlegi 92 millió helyett 130 millió előfizetője lehet a streaming szolgáltatásnak.

A változásokra 2023 nyarán csak az Egyesült Államokban illetve Latin-Amerikában kell számítani, Európába és a világ többi részébe ugyanis 2024-ben érkezhet meg az HBO GO-t leváltó HBO Max-ot leváltó új platform. Ez azt jelenti, hogy addig biztosan nem kell attól tartani, hogy megszűnik az HBO Max.

Ti mit gondoltok erről a változásról? Szeretnétek az HBO Max és a Discovery Plus tartalmait egy platformon fogyasztani?

További tartalmak

36 cím került ki a streaming platform kínálatából, többek között az Aquaman animációs sorozat is.

A következő listában összeválogattunk néhány premiert a Magyarországon elérhető streamingszolgáltatók kínálatából, amelyekre érdemes lesz odafigyelni a következő héten. Az HBO Max, Disney+, Telekom TVGO, Netflix és AppleTV+ premierjeit egy kattintással elérheted weboldalunkról is, természetesen megtekintésükhöz szükséges előfizetés az adott szolgáltatónál.
...

Árat emel a Disney, drágább lesz a Disney+ és a Hulu is decembertől. A streaming aranykor véget ért, egyre több a probléma. A Netflix veszít előfizetőiből, az HBO Max jövőre megszűnik, drágább lesz a Disney+ és a Hulu is. Remek hírek. Egyre több a streaming platform, ezáltal nagyobb a verseny is, ami ezen a piacon […]

A 40 év alattiak, de főként a 25 évnél is fiatalabbak digitális szórakozása egyre inkább előtérbe kerül világszerte. A videós streamingszolgáltatások ma már ugyanazért a figyelemért versenyeznek, mint amiből a közösségi média és a játékok is próbálnak minél nagyobb szeletet kiharapni – derül ki a Deloitte digitális médiapiaci kutatásából.

Az új szolgáltatás 2023 nyarán indul.

Egy kisebb válogatást készítettünk a különféle premierekből, amiket a jövő héten streamelhetsz a Magyarországon elérhető szolgáltatóknál. Az HBO Max, Apple TV+, Netflix és a Disney+ jóvoltából érkeznek érdekes dokumentumfilmek, izgalmas filmek az elmúlt évekből, illetve friss premierek is, amelyeket most először nézhetünk meg. Minden film és sorozat elérhető lesz egy kattintással a weboldalunkról ...

A 2010-ben bemutatott Hazug csajok társasága hatalmas sikert aratott, a 2019-es A perfekcionisták viszont már nem mondhatta el ugyanezt magáról. Az HBO viszont nem tett le a franchise-ról, így a mai nap meg is érkezett a streamingszolgáltató műsorkínálatában Az eredendő bűn.
Úgy tűnik, hogy az Alex Pillai és Lisa Soper rendezésében készült új széria tarol a kritikusok és a nézők körében is, hisze...

Furcsa hibába ütközhetnek a streaming szolgáltató felhasználói macOS rendszeren. A weboldal túl sok memóriát használ és összeomlik a Disney+. Június közepén startolt hazánkban is a Disney+, ami a Netflix és a HBO Max mellett a harmadik nagy, magyar nyelven élvezhető tartalmakat is kínáló streaming platform Magyarországon. Viszonylag gördülékenyen zajlott az indulás, azonban figyelmes lettem egy […]