Kezdjük el együtt a Resident Evil Village-et!

Ma végre megmutathatjuk nektek, egészen pontosan hogyan is indult Ethan Winters kalandja a Resident Evil Village-ben.
További tartalmak

Túlságosan lecsökkent a Nuclear Winter iránti érdeklődés.

A The Falcon and the Winter Soldier után tovább szárnyalhat a színész pályafutása.

A fejlesztők nagyon ügyeltek arra, hogy a karakter arca mindig takarásban legyen, de most azt is megtudtuk, ki volt a modell.

Ha tetszett, akkor azért, ha nem, akkor meg épp amiatt érdemes végignézni, ahogy ízekre szedik a Disney+ sorozatát.

A holnap határa azon “ritkaságok” közé tartozik, amely alig hét évvel a megjelenésük után már igazi kultikus filmnek mondható, és amellyel kapcsolatban szinte képtelenség elhinni, hogy nem kapott folytatást.
Még a tavalyi évben maga a rendező, Doug Liman borzolta a kedélyeket azzal, hogy megosztott egy fotót az Instagramon, amelyen Alison Winterrel és Matthew Robinsonnal épp a folytatás vázlatán ...

Mondanunk sem kell, a nemrég közzétett poszter masszívan spoileres, és ellő egy fontos részletet a The Falcon and the Winter Soldier fináléja kapcsán.

Videón a The Falcon and the Winter Soldier első évad kritikája. A második Disney+-os MCU sorozattal már több gondunk akadt, mint anno a WandaVisionnel, most el is mondjuk nektek, hogy pontosan mik.

Érdekes témákat feszeget a The Falcon and the Winter Soldier, de sem ezek kibontására, sem egy legalább alapjaiban érdekfeszítő cselekmény felépítésére nem volt elég hat epizód.