Kibékülhet az Apple és a BOE

80 millió OLED-panelt rendelt be a Samsungtól az Apple az iPhone 14 mobilokhoz, de a BOE is szállíthat talán.
További tartalmak

Koreai források szerint a Samsung kapta idén is a legnagyobb megrendelést az új iPhone-ok kijelzőjét gyártó cégek közül.

Rengeteg pletyka érkezett már a következő SE-ről, a formatervét illetően két opció látszik felmerülni, az viszont szinte biztos, hogy az AMOLED kijelzőt még nem kapja meg.

Köztudott, hogy a Samsung és az Apple között hosszú évekre visszamenő komoly rivalizálás van, voltak perek és nyilvános csúfolódás, de azért bizonyos határokat sosem léptek át, arról pedig végképp nem szabad megfeledkezni, hogy a színfalak mögött összedolgozik a két vállalat, számos Samsung alkatrészt használ az Apple. Most nagyon úgy fest, hogy valaki átlépett egy határt [...]

A Samsung kiadott két nagyon rövid, 15 másodperces videót, amelyekben a Galaxy S21 Ultra kameráit veti össze az aktuális Apple csúcsmobillal. Az első felvételen a Samsung 108 MP-es kamerája van a középpontban, a gyártó szerint ez sokkal részletgazdagabb fotókat készít, mint az Apple 12 MP-es szenzora. A második videó pedig a zoom képességekről szól, és [...]

Egy, az Apple mobilrendszerében hosszabb ideje fennálló probléma olyannyira zavart egy amerikai felhasználót, hogy inkább lecserélte a készüléket. A slusszpoén: az illető azt állítja, régebben az amerikai gyártónak dolgozott.

Az ősszel érkező Apple iPhone 13 okostelefonokba a Samsung Display LTPO AMOLED paneljei kerülnek.

A cupertinói cég megelőzte az eddig listavezető Samsungot. A mutatványt úgy érték el, hogy rengeteg iPhone-t adtak el.

Az EverythingApplePro arra volt kíváncsi, hogy a leejtéses teszteken a Samsung vagy az Apple készüléke bírja-e jobban a strapát.