Kiszivárogtak a Google Pixel 6 készülékek árai

Egy ausztráliai Google Pixel 6 hirdetésben szivárogtak ki a csúcstelefon árazásának részletei. A Pixel 6-ok október 19-én debütálnak és új néz ki olcsóbban, mint az Apple 799 dolláros iPhone 13-ja. Holnap jelenik meg a Google új zászlóshajó mobiltelefonja, a Pixel 6. Ausztráliában pedig 999 AUD-os áron érkezik meg, ami 741 amerikai dollárnak felel meg jelenlegi […]
The post Kiszivárogtak a Google Pixel 6 készülékek árai appeared first on Techkalauz.

Egy ausztráliai Google Pixel 6 hirdetésben szivárogtak ki a csúcstelefon árazásának részletei. A Pixel 6-ok október 19-én debütálnak és új néz ki olcsóbban, mint az Apple 799 dolláros iPhone 13-ja.

Holnap jelenik meg a Google új zászlóshajó mobiltelefonja, a Pixel 6. Ausztráliában pedig 999 AUD-os áron érkezik meg, ami 741 amerikai dollárnak felel meg jelenlegi árfolyamon. Az árpolitika azonban nem ilyen egyszerű, az USA-n kívül ugyanis drágábbak szoktak lenni a telefonok.

A Pixel 5 999 AUD-os áron jelent meg anno Ausztráliában, azonban az Egyesült Államokban 699 dollárért meg lehetett kapni. Ezek alapján a nemzetközi sajtó arra következtet, hogy idén 699 vagy 749 dollárba fog kerülni a Pixel 6 az USA piacán.

Európában ezek alapján 599 euróért kaphatjuk majd meg a Google Pixel 6-ot. Ez azonban egyelőre csak spekuláció részünkről.

Nem kell már sokat várnunk a hivatalos bejelentésig, akkor pedig mindent megtudunk.

techkalauz.hu – az online tech magazin

The post Kiszivárogtak a Google Pixel 6 készülékek árai appeared first on Techkalauz.

További tartalmak

A Google Pixel 6 mobilok hamarosan bemutatásra kerülnek, és egy szivárogtató azt is tudni véli, hogy ez pontosan mikor lesz. Állítása szerint a készülékek mindössze egy nappal a szintén sokak által várt Apple iPhone 13 modellek leleplezése előtt érkeznek, ami valószínűleg nem véletlen, a keresőóriás így akarja ellopni a show-t az almás konkurensétől. Okostelefon bemutatók [...]

Sok minden befolyásolhatja, hogy a felhasználó a Google vagy az Apple mobilrendszere mellett teszi le a voksát. Az egyik szempont lehet az adatvédelem.

Bár az Apple mobiltelefonjaira is letölthetők más cégek böngészőprogramjai, többen a beépített Safarit használják. Abban viszont történt egy jelentősebb változás az új rendszer érkezésével: a címsor alulra költözött. Az eredeti állapot szerencsére pár pillanat alatt visszacsinálható.

Az első tesztek alapján nagyjából másfél órába telik feltölteni az Apple új iPhone 13 okostelefonjait.

Türelemre még jócskán szükség lehet, ugyanis várhatóan csak 2023-ban fogja kiadni az Apple összehajtható telefonjait. Koreai források szerint az első ilyen telefon kagyló megoldású lehet (iPhone Flip?).

Jelenlegi tudásunk szerint az Apple szeptember 14-én mutatja be az iPhone 13 modelleket. A SellCell nevű okostelefonokkal kereskedő, valamint összehasonlító oldal végzett egy felmérést az amerikai androidos felhasználók körében, akiket mint kiderült, hidegen hagyják az új almás mobilok. Az internetes kereskedelemmel és számos egyébbel foglalkozó oldal összesen 5000, legalább 18 éves amerikai Android-felhasználót kérdezett. A válaszadók [...]

Az Apple M1 sikerét látva többen is követni akarják, a legfrissebb értesülés szerint a Google is. Mobilprocesszort már készített okostelefonba, most a laptopok következhetnek.

Ez lehet a hamarosan bemutatkozó készülékcsalád messze legnagyobb újítása. Az éppen aktuális hírek szerint az Apple szeptember harmadik hetében fogja bejelenteni az iPhone 13 mobilcsaládot, és eddig semmilyen olyan információ sem érkezett a négytagú szériáról, amely alapján a tagjai többnek tűntek volna egy iteratív jellegű termékfrissítésnél. Most váratlan meglepetés jött a témában, a kiváló informátorokkal rendelkező Ming-Chi […]
The post Az iPhone 13 már műholdas telefonálással érkezhet appeared first on technokrata.