Kiszivárogtak az M2-es iPad Pro termékek árai – sok más információ mellett

Kiszivárogtatták a közelgő Apple M2 iPad Pro táblagépek állítólagos árcéduláját, valamint néhány apró, de érdekes információt a többi érkező iPad modellről. LeaksApplePro úgy számol, hogy három iPad-ben lesz M2 chip – mármint a következő fél évben megjelenők közül. A 2022-es iPad Pro termékek várhatóan 11 és 12,9 hüvelykes méretben fognak megjelenni, illetve ezek természetesen fel […]
The post Kiszivárogtak az M2-es iPad Pro termékek árai – sok más információ mellett appeared first on Techkalauz.

Kiszivárogtatták a közelgő Apple M2 iPad Pro táblagépek állítólagos árcéduláját, valamint néhány apró, de érdekes információt a többi érkező iPad modellről.

LeaksApplePro úgy számol, hogy három iPad-ben lesz M2 chip – mármint a következő fél évben megjelenők közül. A 2022-es iPad Pro termékek várhatóan 11 és 12,9 hüvelykes méretben fognak megjelenni, illetve ezek természetesen fel lesznek vértezve az Apple M2 chipjével is. A 11 hüvelykes ára 800 dolláról indul, azonban lesz benne 5G és 128 GB tárhely is – mini-LED panel azonban nem. Ez utóbbi a 12,9 hüvelykes iPad Pro kiváltsága lesz, ami 1100 dollárról indul.

A szivárogtató tippelt is egyet, mégpedig azt, hogy a 14,1 hüvelykes iPad Pro 1400 dollárba fog fájni, azonban az már alapverzióban is 256 GB tárhelyet és mini-LED panelt kínál. A következő iPad mini várhatóan 2023-ban érkezik és jó eséllyel 120 Hz-es kijelzőt kap (a jelenlegi modell 60 Hz-es).

techkalauz.hu – az online techmagazin

The post Kiszivárogtak az M2-es iPad Pro termékek árai – sok más információ mellett appeared first on Techkalauz.

További tartalmak

Sok újdonsággal készül az őszre az Apple: az M2 chipes iPad Pro mellett egy olcsó iPad táblagép is érkezik.

Egy új jelentés részletezi a következő generációs iPad Pro táblagépet. Még csak nemrég mutatta be új M2-es processzorát a cég, hónapokon belül már az iPad Pro-ban benne is lesz. De nem ez az egyetlen újdonság. A mindig jól informált Mark Gurman számolt be arról, hogy az idei iPad Pro már láthatáron van. A Bloomberg neves […]
The post Néhány hónapon belül megjelenik az Apple iPad Pro 2022 – Természetesen M2-vel a fedélzeten appeared first on Techkalauz.

A jelentések szerint idén ősszel, M2 processzorral érkezhet az új Apple iPad Pro.

Egy koreai fórumon látott napvilágot néhány részlet a következő generációs iPad-ről, amely minden jel szerint az A14 SoC-t fogja használni és USB-C porttal operál. Más téma, de ugyanebből a szivárgásból az is kiderült, mikor érkezik az M2 meghajtású iPad Pro. Pletykák szerint október végén lesz egy Apple bemutató esemény, az pedig biztosra vehető, hogyha lesz […]
The post Kiszivárgott néhány részlet az iPad 10. generációjáról appeared first on Techkalauz.

A jelentések szerint a 2024-es, OLED-kijelzős iPad táblagépek laposabbak és könnyebbek is lesznek.

Az Apple táblagépeinek egyik bosszantó problémáját oldja meg a legújabb iPadOS 16 egyik hasznos funkciója.

Az Apple táblagépeinek egyik bosszantó problémáját oldja meg a legújabb iPadOS 16 egyik hasznos funkciója.

Az Apple jelenleg 310 ezer forintért árulja legolcsóbb 5G-s táblagépét. Az iparági pletykák szerint hamarosan érkező új, olcsóbb iPad egyértelműen a többek számára megfizethető modellekhez fog tartozni, ráadásul sok hasznos újítással jelenhet meg.