Közel száz régi játék gyorsítható az új Xboxokon

Némelyik esetében még 120 képkockás üzemmód is elérhető.
További tartalmak

A többség valószínűleg még észre sem vette a négy kikerült cím hiányát, de májusi távozók listája már sokakat érinteni fog.

Azért még mindig nem olyan az élmény, mintha Xboxon játszanánk.

A Lucasfilm Games felélesztése miatt várható volt, hogy mostantól sokkal több Star Wars játék készül. Könnyen lehet viszont, hogy két meglehetősen ígéretes új cím nem látogat el minden platformra.

Újabb tucatnyi videojáték indítható magasabb képfrissítéssel a Microsoft újgenerációs konzoljain.

Az FPS Boost funkció egyre több játékban válik elérhetővé, és ezúttal olyan címek is megkapták a lehetőséget, mint az Assassin's Creed Unity és a Far Cry 5.

Közzétette 2021-es játékipari jelentését a Game Developers Conference (GDC), amely tartalmaz néhány igencsak érdekes eredményt. Míg konzolok terén a gyártók leginkább a PS5-re fókuszálnak, ez közelébe sem ér a PC iránti érdeklődésnek. Legnagyobb küzdelem tehát az Xbox/PS/Nintendo fronton van. Hibrid eseményként lesz megszervezve a GDC San Franciscóban és online július 19-23 között. Azonban ne menjünk […]
The post A játékfejlesztők a PS5-re fókuszálnak leginkább a konzolok közül, de ez meg sem közelíti PC gaminget appeared first on Techkalauz.

Úgy fest, nem csak a PC-s játékok után járó részesedése nagyobbik feléről hajlandó lemondani a redmondi vállalat.

Talán júniusban már jobban hozzá lehet jutni az új Xboxhoz és PlayStationhöz, akkor még egy ugrás várható.