Lehet kulcstartónak lyukat fúrni egy Apple AirTag-re, csak nem biztos, hogy érdemes

Elvileg véghez lehet vinni úgy a műveletet, hogy működőképes maradjon a kütyü, de azért vannak negatív következményei a dolognak.
További tartalmak

Nem kerül túl messzire a pályától, csak a háttérben lévő logó változik: a Google helyett az Apple-nek dolgozik tovább a mesterségesintelligencia-kutatással foglalkozó Samy Bengio.

Az Apple megszokott vonzó dizájnját hozza magával az elveszett tárgyak keresésére használható AirTag, azonban hiányzik egy olyan lyuk róla, ami egyszerűsíthetné a használatát. Mint kiderült, nem lehetetlen ilyet fúrni bele, de nem igazán érdemes ezzel kísérletezni.

CD-minőségű Bluetooth streaminget hoz az iPhone-okra az Apple Music Hi-Fi, ha hamarosan megérkezik, ahogy a szivárgásokban állítják.

Hozzávetőlegesen három hétig fog tartani a Apple kontra Epic tárgyalása. Már az első napon nyilvánvalóvá tette az Apple: nem szeretne Androiddá válni.

Ez is az Epic és az Apple pereskedésének köszönhetően derült ki.

Hordozható eszközink, így az okosórák is egyre gyakrabban állnak az egészség szolgálatában. A jövő évi Apple Watch egy sokak számára igen hasznos funkciót hozhat magával.

Bár a csúcslapkák között idén is a Qualcomm és az Apple dominál, jelentősen növeli részesedését 4G és 5G vonalon a MediaTek.

Keskenyebb notch, nagyobb kamerák, videón látható az ősszel érkező Apple iPhone 13 Pro Max dummyja.