Livestreamben próbáljuk ki PS5-ön a Godfallt ma délután

PlayStation 5-ön konzol-exkluzív címként jelent meg a Godfall, ami a videojátékok egy új műfaját, a looter-slashert próbálja meg megteremteni. Nézzük, sikerül-e neki.
További tartalmak

A felkapott termékeken, legyen az telefon vagy játékkonzol, sokan próbálnak nyerészkedni. Egy PlayStation 5-ökkel foglalkozó eladó több milliós haszonra tett szert a túlárazott gépek eladásával – nem kis csalódottságot okozva ezzel a tisztességes vásárlóknak.

A konzol megjelenése előtt rengeteg kérdésre választ adott a Sony. Fény derült a régiózár és a régi PlayStation játékok használhatóságának kérdésére is. A teljes FAQ erre a linkre kattintva angolul elolvasható, a szerintem két legfontosabb bejelentést kiemelem a bejegyzésben. Nincs régiózár A PlayStation 5-re megjelenő játékok — bármely piacon is jelenjenek meg — minden PS5-ön […]
The post Nem lesz régiós zár a PlayStation 5 játékokon appeared first on Tech2.hu.

A jelek szerint ugyanis nem lehet PS5-ös játékokat elmozgatni a konzolban lévő SSD-ről.

A Zombies Onslaught kizárólag PS4 és PS5 konzolokon lesz elérhető a megjelenést követő tizenkét hónapban.

Mit jelent a visszafelé kompatibilitás? Milyen játékok nem fognak futni PS5-ön? Mi a helyzet a kontrollerekkel és a PSVR-ral? Jobbak lesznek a PS4 címek is az új konzolon? Összeszedtünk pár hasznos választ.

Néhányan már kipróbálhatták a Sony legújabb játékkonzolját, és a gép teljesítményéhez kapcsolódóan nagyon pozitív vélemények érkeztek a PS5 zajosságáról.

Jim Ryan úgy gondolja, soha nem volt még ilyen erős játékkínálat egy PlayStation konzol startjánál.

A PlayStation fejlesztéséért felelős vezető arról beszélt, hogy a PlayStation 4-esnél korábbi konzolokra készült játékokat nem fogja tudni futtatni a PS5.