Macskaként, kutyaként, autóversenyzőként vészeljük át júliust

A fejünket kapkodni nem fogjuk, de így is kellemes lesz az év hetedik hónapjának játékfelhozatala.
További tartalmak

Horgászat, cápatámadás és kőkemény autóverseny egy kis vizimentéssel nyakon öntve.

Az F1 Delta Time az autóversenyzés egyik legnépszerűbb sorozatából próbált NFT-alapú játékot csinálni, de nem volt hosszúéletű a kezdeményezés.

Autóverseny, GTA-klón, és számtalan kaland számtalan világban - sokszor nyúltak már úgy játékfejlesztők a LEGO-hoz, hogy abból valami különleges született.

Tudta? Bud Spencer képzett gyakorló helikopter és repülőgép pilóta is volt Úszó, vízilabdázó, bokszoló, rögbijátékos, autóversenyző, feltaláló, gyermekruha-tervező, zeneszerző, író, egyetemi tanár, politikus, nagykövet és repülőgép pilóta – ezek mindegyike volt Bud Spencer, akit mégis csupán színészként ismer a nagyvilág. Bud Spencer már akkor is több lábon állt, amikor filmes karrierje még javában dübörgött. Filmjei […]
The post Tudta? Bud Spencer képzett gyakorló helikopter és repülőgép pilóta is volt appeared first on Filmezzünk!.

Az új Microsoft exkluzív open world autóversenyzős játék elképesztően néz ki Xbox Series X-en, megfelelő beállítások mellett pedig akár PC-n is élvezhetjük közel ugyan ilyen minőségben. Vitathatatlanul minden idők egyik legszebb videójátéka a Forza 5. Kedden jelent meg a Forza Horizon 5, így a Microsoft legújabb generációs konzoljai (Xbox Series X és S) végre izgalmas […]
The post Forza Horizon 5: Videó mutatja meg az ajánlott grafikai beállításokat, hogy az Xbox Series X-re hasonlító élményt kapjuk PC-n is appeared first on Techkalauz.

Vonz a sebesség, és rongyosra pörgeted az autós játékokat? Megmutatjuk, hogyan készítheted el sajátodat.

Retró autóverseny és klasszikus Sonic-élmény került a terítékre.

Ezen a héten a jelszó a száguldás, de nem csak autóverseny jutott a merítésbe.