Már 48 megapixeles fotó is készíthető az iPhone-okkal

Nem kell új iPhone-ra várni, aki mindenáron 48 megapixeles fotókat akar, annak elég a Camera+ 22 app.
További tartalmak

Nem nagy ördöngösség egy iPhone-nal fotózni, azonban kép és kép között óriási különbség lehet, miután az okostelefonos fotózásnak/videózásnak is megvannak a trükkjei. Az Apple két új videóval mutat be fotózási trükköket.

Kiszivárgott fotók és tokok alapján az Apple még tovább növeli a kamerasziget méretét.

Nem egy új Némó nyomábanról van szó, hanem arról a fotóról, amivel az Apple 15 éve bemutatta az első iPhone-t, aztán eltüntette a gyári háttérképek közül. Az iOS 16-ig.

A már ismert kínai közösségi médiában olyan képek bukkantak fel, amelyeken már az iPhone 14 szériás mobilok teljes előlapja látható. A Weiboról a Twitterre, majd Jon Prosserhez jutottak a fotók, amelyeken jól látható, mit tervez az Apple. Végül az iPhone 14 és az iPhone 14 Max is megtartja a szenzorsávot, a Face ID a Pro […]
The post Mutatjuk, milyen előlapokkal jöhet az iPhone 14 széria appeared first on Techkalauz.

Kioldógomb, markolat, nagy akkumulátor MagSafe-en keresztül: ez a ShiftCam SnapGrip.

Az Apple tavaly mutatta be azt az új funkciót, amivel a gyerekeket igyekeznek megóvni a szexuális ragadozóktól. A fejlesztés nemzetközi terjesztése most indul.

Bennfentesek egy csoportja azt állítja, hogy az Apple és egy dél-koreai beszállító nemrégiben megállapodást kötött egymással. A szóban forgó céget Jahwa Electronics-nak hívják és állítólag már egy ideje kerülgetik egymást az almás vállalattal, akiknek csapata tavaly többször meglátogatta őket. Azóta a hírek szerint nagyjából 155 millió dollárt terveznek arra költeni, hogy vadonatúj üzemet létesítsenek. Eme […]
The post iPhone 15 – Új telefotó kamera a láthatáron appeared first on Techkalauz.

Részleges 5G mellett jobb teljesítményt, fotózást, akkus üzemidőt ígér.