Már nem sokáig támogatja az Nvidia a Windows 7-et és Windows 8-at

"Windows 10 exkluzívvá" válnak a jövőbeli Nvidia driverek.
További tartalmak

Búcsút int a régi Windowsoknak a videokártyáiról ismert Nvidia: a gyártó rövidesen csak a legújabb oprendszert fogja teljeskörűen támogatni.

Az ősztől már csak Windows 10-hez készít grafikus meghajtót.

Az áprilisi update eddig nem tűnik valami fényesnek, az Nvidia máris figyelmeztette a játékosokat a teljesítménycsökkenésre.

Az Nvidia bejelentette a „GeForce Now”-ot, amely már webes alkalmazásként elérhető iPhone-on és iPad-en. Egyenlőre béta verzió érhető el, jelenleg is zajlik az alkalmazás tesztelése, amely korábban már megjelent Android és Windows rendszerekre. A GeForce Now egy olyan felhőalapú játékszolgáltatás, amely a saját játékkönyvtáraiddal összehangolva működik. Csatlakozhatsz a Steam, az Epic és a Ubisoft Connect fiókodhoz, és […]
The post Érkezik a GeForce Now iOS-re is appeared first on Techkalauz.

Nemrég debütált az Nvidia új, RTX 3000-es videokártya szériája, amelynek a csúcsát az 1500 dolláros RTX 3090 jelenti. Akár ilyen, akár szerényebb hardverből építesz új konfigurációt, a szoftveren semmiképpen nem érdemes spórolni, ajánlott beszerezni egy friss, eredeti Windows 10-et, amivel teljes mértékben kiaknázhatod a gépedben lévő potenciált. Szerencsére ezt már egész olcsón megteheted, ugyanis most leáraztak [...]

Legfrissebb lapszámunkban szóba kerül még a Windows 11, a javítás joga, valamint az ADHD és a játékfüggőség kapcsolata.

A Microsoft kénytelen volt az ingyenes próbalehetőséget beszüntetni, akkora az érdeklődés a felhő-PC iránt.

A felhőalapú Windows 365-öt havidíj ellenében lehet igényelni, de a Microsoft ingyenes verziót is biztosít belőle, hogy a felhasználók fizetés nélkül kipróbálhassák. Az érdeklődők azonnal ráugrottak.