Mától a Netflixen: Mi ez az új képregény adaptáció, ami a nyár legnagyobb dobása lehet? (Sandman: Az álmok fejedelme)

Ma új sorozat debütál a Netflixen és egyes vélemények szerint ez lehet az idei nyár nagy dobása a Netflixen. A Sandman: Az álmok fejedelme egy fantasy kalandsorozat lesz, amelyről most összeszedtünk mindent, amit tudni érdemes.
Egy újabb képregényadaptáció
A Sandman: Az álmok fejedelme egy 1989 és 1996 között futott DC-képregény feldolgozása. A képregényt az a Neil Gaiman írta, akinek többek köz...
További tartalmak

Magyarországon is rengetegen rajongtak az 1994-től hét évadon át futott ausztrál sorozatért.

A Netflix nagy sikerű Nyerd meg az életed sorozatának rendezője nyitott arra, hogy más nemzetek halálos játékait is bemutassa.

A Cyberpunk 2077 világában játszódó sorozat premierje közelebb van, mint vártuk.

FRISSÍTVE: Úgy néz ki, megéri várni a készülő Netflix-sorozatra! Új fotók érkeztek a Wednesdayhez, de megérkezett az első magyar feliratos előzetes is.
Új fotók jelentek meg az Addams Family-sorozatról, melyeken Jenna Ortega mint Wednesday, Catherine Zeta-Jones mint Morticia, Luis Guzmán mint Gomez és Isaac Ordonez mint Pugsley látható. Nézd meg a képeket a galériánkban, míg a magyar feliratos el...

A streaming szolgáltató animációs szériája, a Jurassic World: Krétakori tábor egyik jelenete miatt több bejelentést is kapott az NMHH.

Ugyan mi lehetne különlegesebb egy Guillermo del Toro által vezetett horror-fantasy mesékből álló antológiánál? A rendező új sorozattal készül, Rémségek tára első beharangozója pedig meg is érkezett.
Del Toro ráadásul nem is akármilyen rendezői csapatot gyűjtött maga köré, a stáblistán a Mandy: A bosszú kultusza, A Babadook, a Csadoros vérszívó, a Kocka és az Alkonyat alkotói szerepelnek, akik go...

A streaming-háborúk legújabb fordulójában a Netflix is beszállt a küzdelembe, bejelentve néhány rajongók által kedvelt tévéműsor megújítását.

Úgy tűnik, a Love, Death & Robots megmenekül a vágóhídtól, köszönhetően a közönségnek, amely a kezdetektől fogva rajongott az animációs sorozatért. A bejelentés ma reggel érkezett a közösségi médián keresztül, és a rajongók tömegesen reagáltak rá.

...