Mégis új dizájnt kap az iPhone SE 3?

Érdekes pletyka kapott szárnyra az Apple legolcsóbb mobiljának új generációjáról.
További tartalmak

Új szervizprogramot hirdetett bizonyos iPhone 12 mobilokhoz az Apple: akár ingyenes is lehet a javítás.

Ha külsős cég javít kijelzőt az iPhone 13-ban, leáll a Face ID. Ezen segítene az Apple egy frissítéssel.

Az orosz Caviar cég ezúttal egy dinoszaurusz fogának darabkájával dobta fel az Apple mobilját.

Rengeteg pletyka érkezett már a következő SE-ről, a formatervét illetően két opció látszik felmerülni, az viszont szinte biztos, hogy az AMOLED kijelzőt még nem kapja meg.

Egy ausztráliai Google Pixel 6 hirdetésben szivárogtak ki a csúcstelefon árazásának részletei. A Pixel 6-ok október 19-én debütálnak és új néz ki olcsóbban, mint az Apple 799 dolláros iPhone 13-ja. Holnap jelenik meg a Google új zászlóshajó mobiltelefonja, a Pixel 6. Ausztráliában pedig 999 AUD-os áron érkezik meg, ami 741 amerikai dollárnak felel meg jelenlegi […]
The post Kiszivárogtak a Google Pixel 6 készülékek árai appeared first on Techkalauz.

Bár az Apple mobiltelefonjaira is letölthetők más cégek böngészőprogramjai, többen a beépített Safarit használják. Abban viszont történt egy jelentősebb változás az új rendszer érkezésével: a címsor alulra költözött. Az eredeti állapot szerencsére pár pillanat alatt visszacsinálható.

A Halide 2.5 kamerás alkalmazás makrós módja minden iPhone készüléken használható. A Lux kiadta a Halide kamerás alkalmazásának 2.5-ös verzióját az Apple iPhone készülékekre. Ebben már makrós mód is van, amely az összes iPhone készüléken használható. A Neural Macro nevű mód az engedélyezés után automatikusan azt a kamerát választja ki, amely a legközelebb képes fókuszálni. Mivel a […]
The post A régi iPhone mobilokkal is lehet ám makrófotózni appeared first on technokrata.

Lesz dolga bőven az Apple-nek az iOS 15 frissítéseinél, ugyanis szinte naponként derül ki valami huncutság az új mobil operációs rendszerrel kapcsolatban.