Megpróbálták az iPhone 12-t meggyötörni

Megkarcolni könnyebb, mint megolvasztani vagy meghajlítani. Mondjuk eldobni nem nehéz, hogy bírja az új Ceramic Shield kijelzővédő?
További tartalmak

Itt az új almás mobil, ami meglepően kis méretben kínál relatíve nagy kijelzőt és felsőkategóriás felhasználói élményt. Kipróbáltuk az iPhone 12-széria legkisebb és egyben legolcsóbb modelljét.

A legnagyobb méretű és a legnagyobb tudású iPhone is egyben, kamerában, üzemidőben és kijelzőben is többet nyújt, mint a kisebb változatok.

Villódzó és bezöldülő kijelzőkre panaszkodnak néhány modellnél, remélhetőleg szoftverfrissítéssel minden rendbe hozható.

Érintéssel kapcsolatos kijelzőhibákra és pontatlanságokra panaszkodnak a készüléktulajdonosok.

Több felhasználó is arra panaszkodik, hogy az iPhone 12 mini kijelzője lezárás után nem mindig reagál a feloldási kísérletekre.

Az áprilisban debütált Huawei Nova 7 SE készüléknek most megérkezett az utóda, ami a Huawei Nova 8 SE nevet viseli. A készülék 64 megapixeles elsődleges kamerával, 66 wattos villámgyors töltéssel, no és persze 5G támogatással debütált. A vadonatúj okostelefon mindössze 178 grammot nyom, és 7,46 mm vastag. A formaterv elég erőteljesen a nemrég bemutatott iPhone [...]

A pletykák szerint a jövő évi iPhone-ok kijelzőjébe sem épít Touch ID-t az Apple.

A Jioriku néven ismert szivárogtató szerint az iPhone 13 prototípusában nincs kijelző alá szerelt ujjlenyomat-olvasó.