Mégsem készülhet el a Marvel MMO, véglegesen törölték a projektet

A stúdió inkább más, már működő MMO-ira fordítaná a Marvel játékára szánt összeget.
További tartalmak

Új trailer érkezett a co-op akciójátékból, ami most Robin képességeire fókuszál. A Gotham Knights akrobatikus harcosa új trükköket tanult.

A Sony ma egy teljesen új márkát mutatott be, hivatalos az INZONE, ami PC-s játékkiegészítőket takar. Ez a lépés némileg meglepő a PlayStation gyártójától, de mindenképp kellemes. Az INZONE egyelőre két gamer monitort (M3 és M9), illetve három gamer fejhallgatót (H3, H7 és H9) foglal magába, mely a későbbiekben vélhetően bővülni fog még. INZONE M3 […]

Kiderült, mit kapnak a PlayStation Plus előfizetői, függetlenül attól, mely szintet választották.

Dübörög Margot Robbie és Ryan Gosling új közös filmjének forgatása. A két sztár a világ talán leghíresebb játéka, Barbie történetét viszi vászonra. Természetesen Margot Robbie alakítja a legendás szőke játékbabát, míg Ryan Gosling az ő elmaradhatatlan párját, Kent.
A forgatás tehát javában zajlik, az elmúlt napokban épp Venice Beachen forgatott a stáb. Itt kapták lencsevégre a film néhány szerepl...

A rajongói remake még a játék egyik eredeti dizájnerét is lenyűgözte. A legújabb bemutatója a felépítésének folyamatáról szól.

Meghálálja a Windows, ha rendszeresen gondoskodsz róla. Ezzel a programmal könnyedén elintézheted a leghasznosabb karbantartási munkákat.

A legtöbbet valószínűleg ti is nagyon jól ismeritek

Még az eddig ismerteknél is több vasat tarthat a pixeltűzben a Marvel.