Megvették Alan Wake tévés feldolgozásának jogát

Plusz jön Switchre az első játék felújított változata, halad a második rész fejlesztése.
További tartalmak

Lezajlott egy újabb Indie World bemutató, ami a közeljövőben - nem kizárólag - Switchre érkező, független fejlesztésű játékokat foglalta össze.

Egy hónapig sem őrizte meg Switch-exluzivitását a játéktermi klasszikus, a The House of the Dead feldolgozása.

A cseh, magyar, lengyel és szlovák játékosoknak szervezett eseményhez még regisztrálni sem kell sehova. Legyen kéznél a Switch és a Mario Kart, és hajrá!

A drifting kifejezés videójátékokhoz való kapcsolódását valószínűleg már keveseknek kell bemutatnom. Az elmúlt években is rengeteg cikk született a játékvezérlők analóg karjának önálló életre kelésével kapcsolatban. Ez a hiba különösen a Nintendo Switch Joy-Con vezérlőit érintette. Röviden arról van szó, hogy a felhasználó hiába engedte el az apró karokat, azok eredeti helyzetükbe visszatérve továbbra is […]
The post Drifting probléma van a Steam Deck-el appeared first on Techkalauz.

A Pokémon Scarlet és Violet még idén befut Nintendo Switchre.

Elkészült a Beoplay Portal PC-hez, PlayStation 5-höz és Nintendo Switch-hez szánt változata.

A FidelityFX-támogatás olyan teljesítménynövekedést eredményezhet, amire korábban nem számíthattunk a Nintendo Switch esetében.

Nintendo Switch Sports címmel jelentette be legújabb játékát a japán vállalat. A bemutató videóból kiderül, miért is lehet a családi és baráti események egyik kedvence a program – még azok körében is, akik egyébként sosem játszanak ilyesmivel.