Melyek a legnépszerűbb telefonok? iPhone 13, Redmi K50, Xiaomi 12X a top 3

Megérkeztek a most lezárult hatalmas kínai kutatás eredményei, melyek abba engednek betekintést, hogy jelenleg mely modellek a legnépszerűbbek a világ legnagyobb piacán. Az iPhone 13 vitathatatlanul veri a mezőnyt. A Black Friday-hez hasonlóan Kínában az üzletek minden év június 18-án hatalmas kiárusításokat tartanak, az eseményt a kínaiak egyszerűen csak 6.18-nak nevezik. Erről a napról pedig […]
The post Melyek a legnépszerűbb telefonok? iPhone 13, Redmi K50, Xiaomi 12X a top 3 appeared first on Techkalauz.

Megérkeztek a most lezárult hatalmas kínai kutatás eredményei, melyek abba engednek betekintést, hogy jelenleg mely modellek a legnépszerűbbek a világ legnagyobb piacán. Az iPhone 13 vitathatatlanul veri a mezőnyt.

A Black Friday-hez hasonlóan Kínában az üzletek minden év június 18-án hatalmas kiárusításokat tartanak, az eseményt a kínaiak egyszerűen csak 6.18-nak nevezik. Erről a napról pedig óriási és átfogó kutatást végeztek, így megtudhatjuk mire szomjaznak a kínai vásárlók.

Ahogy a Counterpoint Research eredményéből is kijött, az iPhone 13 a világ legkelendőbb telefonja. Ez Kínában is érvényes, mindent visz az Apple terméke. Ettől megdöbbentően távol áll a második helyezett Redmi K50.

Nem szaporítom tovább a szót, lássuk a grafikont:

Forrás: DTCHAT

techkalauz.hu – az online techmagazin

The post Melyek a legnépszerűbb telefonok? iPhone 13, Redmi K50, Xiaomi 12X a top 3 appeared first on Techkalauz.

További tartalmak

Az eddigi legmagasabb részesedését érte el az Apple az európai okostelefon-piacon a tavalyi év utolsó negyedében, miután a konkurenseket megszégyenítő növekedést könyvelhetett el. Sokak meglepetésére sikerült megelőznie a régóta piacvezető Samsungot.

Bár techdemó szinten különféle kiállításokon már pár éve lehetett látni hajlítható kijelzőket, és kettéhajtható telefonok prototípusait is, a hajtogatós telefonok divatja 2020/21-ben jött el. A nagy gyártók közül a Samsung, a Huawei és a Xiaomi is kínál már összecsukva standard telefonnak tűnő, de kihajtva tablet méretű készüléket, amiknek a közös tulajdonságuk, hogy brutál drágák, és […]
The post Három év múlva jöhet először hajlítható iPhone appeared first on technokrata.

November 11-én – szinglik napján – több webáruház is nagyobb kedvezményekkel várta a látogatókat és mint szinte minden évben, most is nagy sikert arattak. A Xiaomi adta el a legtöbb telefont, őt követte az Apple és a Honor zárta a dobogót. A három legnépszerűbb készülék a Redmi K40, az iPhone 13 és a Redmi 9A. […]

Bejelentette első 2021-es rangsorát a Counterpoint Research az idei eladások alapján. A listát az iPhone 12 vezette világszerte az eladások 6%-ával, melyet követ a Pro Max és a Pro „testvérek” 5%-kal, illetve 4%-kal. Azonban a lista első felében van némi hely az Android készülékek számára is, például a Xiaomi Redmi 9A 2021 januárjában az értékesítések […]
The post Az iPhone 12 volt a legkeresettebb telefon 2021 januárjában appeared first on Techkalauz.

Az Apple magas fölénnyel győzött a legtöbbet eladott okostelefonok listáján 2020-ban, csupán iPhone 11-ből 64,8 millió darabot szállított le, amelynek becsült értéke 48,9 milliárd USD. A top 10-es listában 5 iPhone modell szerepel. Erre a listára került még négy Samsung Galaxy okostelefon, valamint egyetlen Xiaomi termék, a Redmi Note 9 Pro. az Omdia kutató-és elemzőközpont […]
The post 2020-ban 48 milliárd dollárnyi iPhone 11-et adtak el, a Samsung és a Xiaomi próbálja tartani a lépést appeared first on Techkalauz.

Nem igazán rúgott labdába a Samsung és a Xiaomi, Apple iPhone 11-ből ellenben 48 milliárd dollár értékben szállítottak le.

Nem nagy ördöngösség egy iPhone-nal fotózni, azonban kép és kép között óriási különbség lehet, miután az okostelefonos fotózásnak/videózásnak is megvannak a trükkjei. Az Apple két új videóval mutat be fotózási trükköket.

Miközben a mindig bekapcsolt kijelző már megszokott az androidos telefonoknál, az iPhone-osok még mindig csak várnak rá. De idén talán változik a helyzet, lesz az iPhone-okon is AOD, de persze olyan Apple-módra.