Mi a DLSS, hogyan lesznek a mesterséges intelligenciától szebbek a játékok?

Az Nvidia technológiájának köszönhetően akár 4K-felbontás mellett sem kell lemondanunk a magas képkockaszámról.
További tartalmak

Miközben az Nvidia és az AMD épp a játékosok kedvére próbál tenni, az Intel a háttérben egy teljes videokártyás letámadásra készül.

Az LG Electronics (LG) bemutatta a világ első NVIDIA GeForce RTX 30 szériás grafikai processzorait teljes mértékben támogató 8K tévéit.*  A vállalat harmadik generációs α (Alpha) 9 mesterséges intelligencia-processzorával felszerelt LG 8K OLED televíziók a lehető legteljesebb játékélményt kínálják több mint 33 millió önálló fénykibocsátásra képes pixelből álló, elképesztő kijelzőiken.

Egyedi funkciókat kínál gamereknek az LG elegáns, 2020-as CX OLED tévészériája, amely a vállalat eddigi legfejlettebb, harmadik generációs α (Alpha) 9 mesterségesintelligencia-processzorával már a hazai boltokban is elérhető. Az OLED technológia gyors válaszideje mellett az Nvidia G-SYNC támogatás garantálja, hogy a játék mindig tiszta és elmosódásmentes legyen a CX készülékeken. 

Nem szimplán azt tanulta meg, hogyan kell játszani a legendás Pac-Man játékkal: az NVIDIA algoritmusa a kis sárga zabagép helyébe képzeli magát.

A Razer bejelentette a Razer Blade 15 gamer laptop fejlődésének következő modelljét, amely mostantól akár 8 magos 10. generációs Intel Core i7 processzorral, NVIDIA GeForce RTX SUPER GPU-kkal, valamint egy 300 Hz-es kijelzővel is rendelhető, melyek mind a jellegzetes fekete alumínium házban kaptak helyet. Az új billentyűzet-elrendezéssel, továbbfejlesztett bemeneti és kimeneti lehetőségekkel, valamint bőséges SSD tárhellyel kiegészült Blade 15 lehetőséget ad a felhasználóknak arra, hogy a lehető legjobb formájukat nyújtsák a játékokban, a legjobb munkát adják ki kezükből, és a legjobb életüket éljék.

Egy új Intel Alder Lake-S processzor jelent a Geekbench-en még a platform megjelenése előtt. A processzor 8 maggal rendelkezik és az LGA 1700-as foglalatot használja, valamint támogatja a DDR5-ös RAM-okat. Nem meglepő, a processzor nem hátráltatja az Nvidia Geforce RTX 2080 teljesítményét. Amint azt a Leakbench észrevette, valaki tesztelt egy újabb Alder Lake-S processzort. Ezúttal […]
The post Új Intel Alder Lake-S processzor szivárgott ki Geekbench-en – 8 mag DDR5 RAM és az új LGA 1700 foglalat appeared first on Techkalauz.

Bejelentette a Lenovo, hogy frissíti a még megfizethető kategóriába tartozó ThinkPad modelljeit, azaz az L14-et és L15-öt. Főbb változás a processzorok terén érkezik, ugyanis megkapják 11. generációs Inteleket és az AMD Ryzen 5000 szériát, továbbá opcionálisan az Nvidia MX450 grafikát is megkaphatják. Mind a 14 hüvelykes változatban, mind a 15-ös esetében választhatnak a vásárlók az […]
The post Frissülnek a Lenovo ThinkPad L14 és L15 processzora, az AMD modellek 75%-kal hosszabb akkuidőt biztosítanak appeared first on Techkalauz.

Az Nvidia egy különleges szoftverrel igyekszik elvenni egyesek kedvét attól, hogy kriptopénz-bányászathoz vásároljanak új videokártyát.