Mikortól és hol streamelhető az Örökkévalók?

Mikor lesz elérhető az Örökkévalók a Disney+-on ? És mi a helyzet, ha nincs Disney+ előfizetésed? Kérdések és válaszok idelent.
A Marvel moziverzumának negyedik fázisának harmadik filmjét  csak november 4-én mutatták be a mozikban, és legalább 45 napos színházi exkluzivitás után debütálhat a Disney+ streaming szolgáltatásban. 
Ellentétben a Fekete Özveggyel, amely felár ellenében streamelhető vo...
További tartalmak

Bob Iger szerint már nem térnek vissza a régi szép idők a filmszínházak számára, de azért van még remény.

Filmek korábban sem kizárólag nagyvászonra készültek. Amint a film kikerült a sötét termekből a háztartásokba, sokan kezdték el firtatni a mozik létjogosultságát. A korabeli vészmadarak először a televíziót tartották a mozik végzetének. A videó elterjedésével pedig már a filmszínházak halálát jövendölték. Manapság viszont a streamingszolgáltatók lennének hivatottak a hagyományos vetítőtermeket kiü...

Igazi ínyencségek lesznek ősszel a filmszínházban.

A mozik, a streaming és a fizikai adathordozók korában több időbe telhet eldönteni, melyik filmet nézzük meg... Szerencsére vannak olyan oldalak, mint a Rotten Tomatoes (vaaagy a Mafab ;) ), amelyek megkönnyítik ezt a döntést. 

Általánosságban elmondható, hogy ez egy hihetetlenül hasznos módja annak, hogy ne csak azt mérjük fel, mi a konszenzus azzal a filmmel kapcsolatban, amit már nagyon ...

Jöhet egy új Harry Potter film, ráadásul az eredeti szereplőkkel? A Warner Media feje, Jason Kilar egy videókonferencián beszélt a befektetőiknek arról, mik a cég további tervei. A téma különösen aktuális, hiszen a koronavírus-járvány miatt alaposan átalakultak a fogyasztói szokások a szórakoztatóiparban: visszaszorult a mozik jelentősége, és megnőtt a streamingé. Erre pedig eddig a Warnernél […]
The post Jöhet egy új Harry Potter film, ráadásul az eredeti szereplőkkel? appeared first on Filmezzünk!.

2022-ben, amikor a világjárvány még mindig átformálja a hollywoodi stratégiákat, az új filmek hajlamosak arra, hogy észrevétlenül jelenjenek meg. A filmkészítés indie oldalán nem ritka, hogy a kisfilmek rövid ideig játszanak csak a mozikban, mielőtt csendben landolnának egy streaming szolgáltatáson,így ezen most sem lepődünk meg. A nagy stúdiók hatalmas megjelenéseit illetően azonban - amelyek köz...

Már több országban betiltották a Lightyeart egy leszbikus csókjelenet miatt.
Nemrégiben egy oklahomai mozi ragasztott ki a bejárati ajtóra egy rövid üzenetet, amelyben felhívta a látogatók figyelmét erre jelenetre, az üzenetben pedig azt is megígérték, hogy a képsort gyorsítva játszák majd le a vetítés során.
“Figyelmeztetés. Figyelem szülők! Ennek a színháznak a vezetősége a 'Lightyear&...

A soron következő listában összeválogattuk azokat a premiereket, amelyekre érdemes lesz odafigyelni a streaming felületeken a következő héten.
A tartalmak az HBO Max, Netfix és Telekom TVGO jóvoltából válnak elérhetővé. Találhattok mozifilmeket, ha esetleg lemaradtatok róluk, várva-várt sorozatokat, új évadokat, teljesen új filmeket, esetleg régi, jól ismert produkciók közül is válogathattok.
...