Mikortól és hol streamelhető az Örökkévalók?

Mikor lesz elérhető az Örökkévalók a Disney+-on ? És mi a helyzet, ha nincs Disney+ előfizetésed? Kérdések és válaszok idelent.
A Marvel moziverzumának negyedik fázisának harmadik filmjét  csak november 4-én mutatták be a mozikban, és legalább 45 napos színházi exkluzivitás után debütálhat a Disney+ streaming szolgáltatásban. 
Ellentétben a Fekete Özveggyel, amely felár ellenében streamelhető vo...
További tartalmak

Filmek korábban sem kizárólag nagyvászonra készültek. Amint a film kikerült a sötét termekből a háztartásokba, sokan kezdték el firtatni a mozik létjogosultságát. A korabeli vészmadarak először a televíziót tartották a mozik végzetének. A videó elterjedésével pedig már a filmszínházak halálát jövendölték. Manapság viszont a streamingszolgáltatók lennének hivatottak a hagyományos vetítőtermeket kiü...

Mától vasárnap estig ingyenesen megtekinthető hat remek magyar animáció a Nemzeti Filmintézet streaming oldalán, a FILMIO-n a magyar kultúra napja alkalmából. Az ünnepi válogatásban szerepel Dargay Attila legendás alkotása, a LÚDAS MATYI, továbbá öt különleges rövidfilm. 
A magyar animáció legnépszerűbb egész estés filmjeként jegyzett Lúdas Matyi Fazekas Mihály verses elbeszélésének feldolgozása Dargay Attila rendezésében. A Lúdas Matyira megjelenésekor mintegy 2,5 millió néző váltott jegyet a mozikban, sikere azóta is töretlen. Az elbeszélésből Nepp József, Romhányi József és Dargay írták meg a forgatókönyvet, az emberkaraktereket Jankovics Marcell tervezte, aki közel két évig dolgozott a figurákon. A szegény, de eszes libapásztor fiú történetét elmesélő Lúdas Matyi időtlen mestermű, minden korosztálynak tanulságos és mulatságos. 
[...] Bővebben!

Az ágyból a plafonra, a kempingben a sátorponyvára vagy akár a kertben, a ház falára is kivetíthetők a legújabb filmek a Samsung hordozható projektorával. A CES 2022 kiállításon bemutatott The Freestyle-on azonnal elérhető a streaming szolgáltatók kínálata, kiváló hangzással szólalnak meg a bulizós lejátszási listák és koncentrációt segítő hangulatvilágítást is rábízhatják a felhasználók. A készülék okoshangszóróként és a házimozi központjaként is különleges élményt biztosít, amelyet az előrendelők számára a termék mellé igényelhető stílusos tok és egy Galaxy Buds2 vezeték nélküli fülhallgató tehet még izgalmasabbá.

Idén ősszel mutatták be a hazai mozik  A Francia kiadás, Wes Anderson azonban már egy új projekten dolgozik.
A 2009-ben bemutatott Fantasztikus Róka úr után Wes Anderson ismét egy Roald Dahl adaptációt készít, amely az 1982-ben megjelent The Wonderful Story of Henry Sugar című kötet azonos című filmváltozata lesz majd.
A produkció a Netflix égisze alatt készül, a streamingszolgáltató még 2021-be...

Filmeket letölteni rossz. Ezt tudjuk, ahogy azt is, hogy ennek ellenére a világ minden pontján mindenki csinálja. Vagy legalábbis a többség. A kalózkodásnak a koronavírus-járvány csak kedvezett, hiszen számos stúdió a mozik bezárása miatt eleve valamely streaming szolgáltatón keresztül mutatta be filmjeit vagy legalább a mozikkal egyszerre ilyen formában is elérhetővé tette. És nem nehéz kitalálni...

2021-ben is bőven volt min parázni a népnek. A mozikban talán kevésbé, de a különféle streaming szolgáltatók kínálatában tömegével érkeztek a horrorfilmek, köztük néhány kimondottan jól sikerült alkotással. A műfaj kedvelőinek tehát bőven volt miből válogatnia, de mi most egy picit azért segítünk. Megmutatjuk a 13 legjobb horrort tavalyról!

...

A 10 legjobban várt film 2022-ben Hullámvölgyekkel teli volt az elmúlt két év a filmipar számára, hiszen a koronavírus miatt hónapokig zárva voltak a mozik, rengeteg produkció munkálatainak kellett leállnia, átszerveződnie. Emiatt viszont rengeteg film került át későbbi időpontra, vagy streamingre, esetleg maradtak premierdátum nélkül határozatlan időre. Mostanra azonban már stabilizálódni látszódik a helyzet (amit […]
The post A 10 legjobban várt film 2022-ben appeared first on Filmezzünk!.

2021-ről azt hittük, hogy ez lesz az az év, amikor magunk mögött hagyhatjuk a járványt, és gondtalanul térhetünk vissza a mozikba. Végül nem egészen így alakult, az év elején elcsúsztattak egy sor premiert, mindenki a streaminggel volt elfogalva, de az év végére végül a helyükre kerültek a dolgok, és rengeteg jó filmet láthattuk.
Listánkban most a 2021 év 10 legjobb filmjét gyűjtöttük össze, mely...