Most dől el, hogy jut-e elég OLED kijelző az iPhone 14-be

Egy friss jelentés szerint a héten derül ki, hogy sikerült-e rendeznie a sorait az Apple egyik kiemelt beszállítójának.
További tartalmak

Koreai források szerint a Samsung kapta idén is a legnagyobb megrendelést az új iPhone-ok kijelzőjét gyártó cégek közül.

Egyes források szerint 6 GB RAM-ot és 90 Hz-es OLED-kijelzőt hozhat magával az Apple iPhone 14 Max.

Míg az Apple a jelenlegi iPhone széria utánpótlás hiányaival küzd, egy forrás állítja, hogy az iPhone 14 Pro 48 megapixeles szelfikamerával rendelkezhet, mely a kijelzőbe vágott lyukban kaphat helyet. A 6,06 hüvelykes iPhone 14 Pro és a 6,7 hüvelykes iPhone 14 Pro Max valószínűleg az LG által gyártott, 120Hz-es LTPO OLED kijelzőt kapnak majd. Here’s […]

Rengeteg pletyka érkezett már a következő SE-ről, a formatervét illetően két opció látszik felmerülni, az viszont szinte biztos, hogy az AMOLED kijelzőt még nem kapja meg.

Miközben a mindig bekapcsolt kijelző már megszokott az androidos telefonoknál, az iPhone-osok még mindig csak várnak rá. De idén talán változik a helyzet, lesz az iPhone-okon is AOD, de persze olyan Apple-módra.

OLED kijelzős iPadek végső prototípusát készíti az Apple. Nagy változások várhatók a tabletnél, viszont még egy kis türelemre van szükség ahhoz, hogy valóban kézbe vehessük az újdonságot.

A jelentések szerint a 2024-es, OLED-kijelzős iPad táblagépek laposabbak és könnyebbek is lesznek.

A korábbi feszült helyzet ellenére végül mégis rendelt OLED-paneleket a kínai óriástól az Apple az iPhone 14-hez.