Nagy, interjúkkal megfűszerezett bemutatókkal készül nekünk az Xbox

Ráadásul a tervek szerint elég informatívak is lesznek majd ezek a műsorok.
További tartalmak

Aaron Greenberg, az Xbox ügyvezetője törte le a lelkesedésünket.

Egy új programon keresztül érhetjük majd el a felhőszolgáltatást, de nem csak ezért lesz hasznos.

A hosszú távú megállapodások megerősítik a SES vezető tartalomközvetítői pozícióját
The post Az európai közszolgálati műsorszolgáltatók továbbra is a SES-sel sugároznak appeared first on technokrata.

Könnyen lehet, hogy itt villantják meg, milyen címeket várhatuk a közelebbi és távolabbi jövőben Xbox konzolokra és PC-re.

Még a legelszántabb rajongóknak is csupán halvány feltételezések is lehettek arról, miként bővítette volna tovább George Lucas a Star Wars univerzumot a mellékvágányra tett Underworld televíziós sorozattal. Nos, ha arra kicsi is az esély, hogy közeljövőben műsorra kerüljön egy ilyen széria, kisebb részlet és néhány felvétel a munkálatokról mindenesetre napvilágot látott a napokban.
A sorozat elők...

Film készül Britney Spears életéről Britney Jean Spears 1981. december 2-án született Mississippiben. Az amerikai énekesnő még gyermekkorában kezdett énekelni, majd színészként is több televíziós műsorban is szerepelt. Most a streamingszolgáltató saját filmet készített az énekesnő életéről. Pár héttel ezelőtt látott napvilágot a hír, miszerint a The New York Times sokkoló és megrázó dokumentumfilmet készített […]
The post Film készül Britney Spears életéről appeared first on Filmezzünk!.

Mit szólnátok egy kis versenyzéshez és démonvadászathoz? Egymásra cseppet sem hasonlító játékokat sikerült ezúttal összeválogatni.

Alig néhány hét van hátra Az Igazság Ligája rendezői változatának premierjéig, azonban már most biztosra vehetjük, hogy Zack Snyder alapos munkát végzett a 2017-ben megjelent mozis változattal. A "Snyder-vágás" közel 4 órás játékidővel debütál március 18-án az HBO Go műsorkínálatában, ne feledkezzünk meg viszont hazai kedvenceinkről sem, akikre szintén hatalmas munka vár a produkció szinkronizálás...