Nagyon régóta várt funkciót hozhat az iPhone-okra az iOS 16

Az iOS 16 fejlesztői bétája is utal rá, hogy tényleg kap AoD, vagyis mindig bekapcsolt kijelző funkciót a rendszer.
További tartalmak

A fejlesztői bétában a SpringBoard három különböző keretrendszert is tartalmaz, amiket mind az always-on display funkcióhoz használhatna az iPhone.

Mark Gurman (Bloomberg) szerint az iOS 16 közelgő frissítése lehetővé teszi, hogy végre az iPhone felhasználók is élhessenek az always-on (AOD) funkcióval. Ez azonban csak az iPhone 14 Pro és iPhone 14 Pro Max esetében lehesz elérhető, mivel azok LTPO kijelzőt kínálnak, így azok akár percenként egyszeri frissülésre is képesek lesznek (akárcsak az Apple Watch-ok). […]
The post „Új” funkció a láthatáron: Az iOS 16 lehetővé teszi az always-ont, de van egy kis csavar a dologban appeared first on Techkalauz.

Most a Bloomberg jósolja, hogy az iOS 16-tal az iPhone 14 Pro majd képes lesz az Always On megjelenítésre. Tavaly is volt egy ilyen kör. Meg előtte is.

Az iPhone X óta hiányzott, most úgy tűnik, visszatérhet a százalékos töltöttségjelző az iOS 16-tal. Az iOS 16 ötödik bétájában megjelent lehetőség arra utal, hogy visszatérhet a százalékos töltöttségjelző az iOS 16-tal, ami az iPhone X óta megszűnt a szenzorszigetes telefonok esetében, a Face ID-s modelleknél a vezérlőközpont előhívása után volt látható a pontos töltöttség. […]

Újra látható lesz az állapotsoron az, hány százalékon áll az iPhone akkumulátora. De nem mindegyik mobilon.

Miközben a mindig bekapcsolt kijelző már megszokott az androidos telefonoknál, az iPhone-osok még mindig csak várnak rá. De idén talán változik a helyzet, lesz az iPhone-okon is AOD, de persze olyan Apple-módra.

Az új iPadOS egy hónap késéssel követheti az iOS 16-ot, fejlesztési gondok miatt.

Egy dél-koreai iparági blog új jelentése szerint igen. Ahogy azt az utóbbi években megszokhattuk, idén is lesznek „Pro” és nem Pro iPhone-ok, azonban idén egy kicsit mégis változhat a felállás, ugyanis a „mini” kategória megszűnhet, helyébe pedig a „sima” (tehát nem Pro) Max léphet. No de vissza a kijelzőhöz. A TheElec információi szerint az iPhone […]
The post iPhone 14: A Samsung által gyártott csúcskijelzőket csak a Pro modellek kapják meg? appeared first on Techkalauz.