Netflix: Ezek a legjobb vígjáték sorozatok, amiket MOST streamelhetsz

Vígjátékból és komédiából sosem elég, hiszen ezek képesek akár egy fárasztóan hosszú nap után is mosolyt csalni az arcunkra, márpedig erre mindenkinek szüksége van. Szerencsére a streaming világában százával találunk remek vígjátékokat, de aki nem csak egy estés vigyorgásra vágyik, annak sem kell aggódnia.
A Netflixen is bőven találni nagyon jó vígjáték sorozatokat, amelyek akár hetekre-hónapokra...
További tartalmak

A Netflix újraindítja a Kémkölykök-franchise-t, ráadásul Robert Rodriguezzel! A Netflix újraindítja a Kémkölykök-franchise-t Robert Rodriguezzel, az évtizedes akció-vígjáték-sorozat ötletgazdájával partnerségben. Rodriguez, aki a 2022-ban bemutatott Mindenkiből lehet hős című Netflix-gyerekfilmet is készítette, a Netflix számára készülő ötödik Kémkölykök játékfilm írója, rendezője és producere lesz – jelentette be szerdán a streaming-óriás, pontosan 21 évvel az első […]
The post A Netflix újraindítja a Kémkölykök-franchise-t, ráadásul Robert Rodriguezzel! appeared first on Filmezzünk!.

Sorozatot keresel vagy csak valami jó kis filmet estére? A héten is bőven lesz miből válogatnod, ha újdonságokat keresel. Romantikus vígjáték? Képregénymozi? Misztikus horror vagy sci-fi akció? Szinte minden műfajban lesz új premier ezen a héten is a legnagyobb streaming szolgáltatók kínálatában. Mutatunk is kilenc filmet és sorozatot, amelyre érdemes lehet rákattannod a következő napokban!
...

Nem indult gyengén az ősz a Netflix kínálatát tekintve. Szeptember és október után novemberre viszont még erősebb felhozatallal készült a streaming szolgáltató. Lássuk, mire érdemes rákattanni!
Piszkosul erős kínálattal készült a Netflix novemberre, melyek közül a legnagyobb várakozások valószínűleg a Gal Gadot, Dwayne Johnson és Ryan Reynolds nevével fémjelzett akció-vígjátékot, a Különösen vesz...

Az elmúlt egy évben a többszörösére növekedett a streaming szolgáltatók műsorkínálata, így bizony egyre nehezebb megtalálni az éppen kedvünknek való sorozatot. Ennek azonban mostantól vége! 
Alábbi listánkkal épp ebben próbálunk meg segítséget nyújtani a számotokra, így összegyűjtöttük a legjobb eredeti Netflix sorozatokat, melyeket már magyarul is nézhettek, és minden szériához az előzetes és az...

A Netflix nagyon nagy hangsúlyt fektet a saját gyártású sorozatokra és filmekre. És ez most már nem csak amerikai alkotásokat takar, hanem egyre több nemzetközi film is kerül a kínálatba. Az egyik legújabb egy vígjáték, amely csak néhány napja debütált a legnagyobb streaming szolgáltatónál, de nálunk már most a toplisták élbolyához tartozik.
A brazil Apáim nyomában ról van szó, amely január 15-én...

A következő héten is izgalmas premierekre számíthatunk a Netflixen. Mindenki megtalálhatja azt, ami megfelel az ízlésének.
Akcióvígjáték Woody Harrelsonnal, Rowan Atkinson új sorozata, sikeres spanyol sorozat koreai remake-je, török romantika, dokumentumfilmek és valóságshow - csak hogy néhányat említsünk a felhozatalból.
...

A Netflix elkészíti az igazi Nyerd meg az életed valóságshow-t, amely a nagysikerű sorozaton alapul majd, persze halálos feladatok nélkül.
A játék győztese 4,5 millió dollárt nyerhet, a streamingszolgáltató pedig már egy beharangozó videót is közzétett a műsorhoz. A játékot valószínűleg sokaknak nem kell bemutatni, így a feladatok is ismerősek lesznek azzal a különbséggel, hogy ebben a játékban s...

Új adásunkban foglalkozunk az év egyik legfontosabb blockbuster-bemutatójával (Top Gun: Maverick), egy új magyar időhurkos vígjátékkal (Zanox), a Netflix presztízssorozatának negyedik évadával (Stranger Things), és folytatjuk a Coen-sorozatot is az Égető bizonyítékkal.A podcastből többek közt kiderül, hogy

Hogyan lehet fillérekből hurokfilmet csinálni,
mi az a legacy sequel, és a Maverick miért (nem) az,
mitől működik az új Top Gun,
mennyire nihilista az Égető bizonyíték,
kirívóan idióták a film szereplői vagy csak átlagosan,
és hol tart a Netflix marvelizációja

Menetrend:
[...] Bővebben!