Nincs már hely a SIM-kártyának a mobilokban

A Vodafone, a Qualcomm és a Thales már tesztelik az iSIM szabványt.
További tartalmak

A Vantage Towers Magyarország Zrt. az Elektromotive Hungaria Kft. együttműködésével országszerte 38 bázisállomáshoz mintegy 60 elektromos töltőállomást telepít a következő egy évben. A toronyvállalat ezzel jelentősen hozzájárul Magyarország villanyautós átjárhatóságához és a zöld elektromobilitás támogatásához. A Vodafone által 2020 novemberében alapított toronyvállalat, a Vantage Towers a mintegy 60 darab elektromosautó-töltőt országszerte a legfrekventáltabb bázisállomásai mellé […]
The post Elektromos autótöltőket telepít a Vantage Towers országszerte appeared first on technokrata.

Az új Internet Pro díjcsomagban a vezetékes internet mobilinternettel egészül ki arra az esetre, ha valami megzavarná az alapszolgáltatást.

A Vodafone frissen bevezetett Internet Pro csomagjával az alap vezetékes internetszolgáltatás mellé egy kiegészítő mobiladatot tartalmazó SIM kártyát és opcionálisan Wi-Fi hotspot eszközt is vásárolhatnak az előfizetők. A korlátlan mobil adatot az ügyfelek havonta egyszer tetszőleges időpontban aktiválhatják 72 órára a My Vodafone applikáción keresztül, így, ha esetleg valami megzavarja a vezetékes szolgáltatást, az internetelérés így akkor is folyamatos marad, ha például az utcában zajló építkezés, csatornázás, áramszünet vagy a rossz időjárás miatt elmegy az otthoni internet.

A vezetékes internet kiesésének esetére találta ki az Internet Pro csomagot.

A legfrissebb mérés szerint általánosságban a Yettel és a Telekom ügyfelei is meg lehetnének elégedve a mobilnetükkel. A Vodafone és a Digi érezhetően gyengébb eredmény mutathat fel. Vezetékes fronton viszont a Vodafone viszi a pálmát.

A Vodafone hazánkban elsők között vezeti be országosan CAT-M adatátviteli technológiát – közölte a szolgáltató. A CAT-M egy új, alacsony fogyasztású mobilhálózati megoldás, melynek előnye, hogy képes a bázisállomások közötti mozgást megszakítás nélkül kezelni.

A Vodafone hazánkban elsők között vezet be országos szinten egy új adatátviteli technológiát, a CAT-M hálózatot. Ez a NarrowBand IoT-hez hasonlóan egy alacsony fogyasztású mobilhálózat, melynek előnye, hogy képes a bázisállomások közötti mozgást megszakítás nélkül kezelni. A CAT-M technológia fontos szerepet játszhat a riasztórendszerek és különböző vész-, illetve segélyhívó alkalmazások használatában, valamint hordható eszközök és […]
The post Új adatátviteli technológiát vezet be a Vodafone appeared first on technokrata.

A Vodafone hazánkban elsők között vezet be országos szinten egy forradalmian új adatátviteli technológiát, a CAT-M hálózatot. A CAT-M hálózat a NarrowBand IoT-hez hasonlóan egy új, modern, alacsony fogyasztású mobil hálózat, melynek előnye, hogy képes a bázisállomások közötti mozgást megszakítás nélkül kezelni.