Online versengtek a könyvtárhasználó diákok

Idén már második alkalommal rendezték meg online az Országos Pedagógiai Könyvtár és Múzeum könyvtárhasználati versenyét.
További tartalmak

A Netflix egyhetes online fesztivált tartott a tartalmainak, amelyre egy hosszabb műsorral tett pont. Összeszedtük, hogy mi mindent mutattak meg a stream során.

Az online streaming korszakának egyik örök igazsága, hogy egy film még nem feltétlenül lesz jó csak attól, hogy mindenki azt nézi. Mert míg az újdonságokat csak a mozikban lehetett megnézni, addig az emberek jobban válogattak, hogy mire szentelnek időt és pénzt. A Netflix világában viszont bármibe belekezdünk, ha elég gyakran dobja fel nekünk az ajánló.
Valahogy így lehet ez a Netflix legújabb sc...

A Xiaomi tegnap magyar nyelvű online esemény keretein belül bemutatta a márka legújabb, Mi 11 okostelefon-széria tagjait.

A Xiaomi tegnap egy magyar nyelvű online esemény keretein belül bemutatta a márka legújabb Mi 11 okostelefon-széria tagjait, a Mi 11i-t, a Mi 11 Lite 5G-t és a Mi 11 Lite-ot, valamint a Xiaomi prémium kategóriájának számító zászlóshajóját, a Mi 11 Ultra-t.

Az enyves kezű játékosoknak érdemes lesz elmerülni a Rockstar Games kíméletlen világában.

Olykor kellhet egy kis segítség, hogy tele legyen a 128 fős szerver.

A kezdő fotósok számára a legjobb fényképezőgép kiválasztása azt jelenti, hogy rengeteg elképesztő választékból lehet szemezgetni az online boltokban. A legfontosabb mégis két dolog: mennyibe kerül adott termék és mire szeretnénk majd használni. Egyes fényképezőgépek gyorsabb sorozatfelvételi sebességgel, mások több megapixellel rendelkeznek, vagy mennyire szükséges a 4K-s felbontású kép készítése. Cikkünkben segítünk abban – néhány […]
The post Milyen fényképezőgépet érdemes venni, ha most ismerkedünk a témával? appeared first on technokrata.

Az online üzletekben lévő kedvezmények miatt és ennek következtében az árak csökkenésével egyre több szülő próbálja megtalálni a tökéletes okosórát a családban élő tizenévesek számára. A GPS (globális helymeghatározó rendszer) követéssel ellátott intelligens órák különösen hasznosak családi utazásokhoz, segítenek eligazodni új területeken, megtalálni például a helyi éttermet, vagy vészhelyzet esetén megkeresni egy benzinkutat vagy kórházat. […]