PewDiePie szerint nem lenne szabad elfordulnunk a megvádolt hírességektől

Az egyik legnézettebb youtuber kifejtette véleményét a világon végigsöprő jelenségről, ami egyik pillanatról a másikra törheti derékba bárki karrierjét.

További tartalmak:

Egy YouTuber a mi valóságunkat felhasználva alkotta meg a népszerű videojáték világát egy különös videóban.

A Twitchről rejtélyes körülmények között kitiltott Dr Disrespect a Google platformjához szegődik, és már ma ki is próbálja magát az új felületen.

Most egy techcsatorna esett a bitcoinos csalók áldozatául.

Jake Paul kaliforniai villáját szövetségi ügynökök lepték el, de egyelőre nem tudni, hogy egészen pontosan mit kereshettek a YouTube-celebnél.

Eddig is lehetett sejteni, hogy közeleg a Play Music, vagy magyarul Play Zene halála, most viszont hivatalosan is bejelentette a Google, hogy az év végéig teljesen leáll a szolgáltatás. A Play Music helyét a 2018-ban indult YouTube Music veszi át, ami 2019 óta Magyarországon is elérhető, és a Spotify-hoz hasonló szolgáltatást kínál. A Google Play Music leállása szeptemberben [...]

Facebookon nemsokára a hivatalos zenei klipek is megjelennek, akárcsak a YouTube-on. Tegnap óta az Egyesült Államokban már elérhető a Facebook új funkciója, aminek hála ezen a platformon is láthatjuk kedvenc zenéink hivatalos változatát. A klipek meg fognak jelenni a Hírvonalon és a Facebook Watch újonnan indult Zenei szekciójában, ahol böngészhetünk a vidók között műfaj, előadó […]
The post Új funkció a Facebookon: official music videók a Hírvonalon és a Facebook Watch-on appeared first on Techkalauz.

A YouTube Music lépésről lépésre váltja ki az évek óta működő Google zeneszolgáltatás szerepét, 2021-ben pedig már teljesen át is veszi a helyét.

A YouTube Music végleg átveszi a Play Zene helyét, ez utóbbi az év végéig vonja ki a forgalomból a Google.