Rajongói játék készült az 1989-es Batman filmből

Tim Burton klasszikusának világa most az Unreal Engine 4-ben elevenedik meg.
További tartalmak

Új adásunkban összegezzük röviden az Oscart, kielemezzük a filmet, amelyért Anthony Hopkins megkapta a szobrot, felháborodunk a legjobb rövidfilmen és a Mortal Kombaton, és jól megdicsérjük Bob Odenkirk és Mads Mikkelsen új filmjeit. Kiderül továbbá, hogy:

Milyen az üzbég Cinema Paradiso,
lehet-e thrillert forgatni a demenciáról,
mi a baj a Nagy-Magyarország alakú vértócsával,
kell-e a dráma egy gerinckitépős filmbe,
kit akar összeverni egy könyvelő a buszon,
mennyire jó színész Mads Mikkelsen,
és mit fogunk elsőként megnézni az újranyíló mozikban?

Az adásban kielemeztük még A Sólyom és a Tél Katonája sorozatot is, de végül kivágtuk ezt a részt, hogy két óra alatt tartsuk a játékidőt. Helyette a Filmvilág Patreon-oldalára tettük fel.
[...] Bővebben!

12 színész, akik még mindig játékban vannak, életkoruktól függetlenül Egyesek szerint csak a fiatal, új színészek népszerűek, és egy bizonyos életkor után egyszerűen vége a karriernek. De sok színész bizonyítja, hogy a tehetség nem romlik az idő múlásával – inkább új szintre emelkedik. Következő cikkünkben felsorolunk néhány olyan színészt, akik bebizonyítják, hogy az idős kortól […]
The post 12 színész, akik még mindig játékban vannak, életkoruktól függetlenül appeared first on Filmezzünk!.

Itt a Fűrész 9 vadonatúj előzetese magyar nyelven is! 2004-ben indult a brutális Fűrész-széria, amit sokan egyenesen „gyilokpornó”-nak titulálnak, hiszen az áldozatok a lehető legkegyetlenebb, legfelkavaróbb módon halnak meg az alkotásokban. 2010-ben bemutatták az utolsó, hetedik részt, ami nagyjából lezárta a cselekményt, majd négy évvel ezelőtt a Fűrész: Újra játékban cím horrorral próbálták feléleszteni a […]
The post Itt a Fűrész 9 vadonatúj előzetese magyar nyelven is! appeared first on Filmezzünk!.

Hazai premierdátumot és egy perces filmrészletet hozott a Spirál: Fűrész hagyatéka A “játék” folytatódik. Samuel L. Jackson és Chris Rock főszereplésével készült reboothoz egy rövid filmrészlet érkezett, amivel kicsit belekóstolhatunk a Fűrész legújabb részébe. Chris Rockon és Samuel L. Jacksonon kívül a Spirálban szerepel Max Minghella (Social Network – A közösségi háló, A hatalom árnyékában, […]
The post Hazai premierdátumot és egy perces filmrészletet hozott a Spirál: Fűrész hagyatéka appeared first on Filmezzünk!.

A játék folytatódik, ha pedig még akadt valaki, aki kételkedik abban, hogy a Spirál: Fűrész hagyatéka tud majd annyira brutális lenni, mint az eredeti filmek, azok számára íme néhány friss fotó.
A képek alapján vérben, akcióban és gore jelenetekben egész biztosan nem lesz hiány a történetben, Ezekiel Banks nyomozó és társa, William Schenk egy rejtélyes gyilkos nyomába erednek, aki a legvérfagyasz...

Donnie Darko, Holnapután, Túl a barátságon, Forráskód, Éjjeli féreg, Everest. Néhány Jake Gyllenhaal legismertebb filmjei közül. Illetve van még egy, ami elsősorban a videojáték-rajongóknak lehetett érdekes, amikor 2010-ben a mozikba került. Ez volt a Perzsia hercege: Az idő homokja.
A film nem volt rossz, a többi videojátékon alapuló mozihoz képest pedig kimondottan jól sikerült. Épp csak a fősz...

A Lucasfilm Games felélesztése miatt várható volt, hogy mostantól sokkal több Star Wars játék készül. Könnyen lehet viszont, hogy két meglehetősen ígéretes új cím nem látogat el minden platformra.

Szereted a Star Wars univerzumot, de elkerülnéd a veszélyes pontokat? Van itt film, játék és könyv is, amit csak kínzásra tudunk ajánlani.