Remekül bírja az ütéseket az iPhone 12

Itt egy újabb törésteszt az iPhone 12-ről: ez alapján az év legstrapabíróbb mobilja lett a Ceramic Shield elülső borítással rendelkező Apple okostelefon.
További tartalmak

Több iPhone-modellnél, illetve iOS-rendszerű eszköznél működött az a trükk, amely kihasználásával távolról is hozzáférhetővé váltak az Apple okostelefonjai. A sérülékenységet hosszú kutakodás után, a Google egy mérnöke fedezte fel. A mobilokkal ma már nincs gond.

Amerikában 999 dollárba kerül ez az Apple okostelefon, amelynek az anyagköltsége a jelentések szerint 406 dollár.

Az iPhone 12 okostelefonok 15 wattal képesek töltődni a MagSafe vezeték nélküli pad segítségével, de az iPhone 12 mininél 12 wattra korlátozták a töltést.

Az Apple iPhone 12 okostelefonok amerikai árai bár nem kedvezőek, azért vállalhatóak, azonban a magyarországi vételárak egészen hajmeresztőek idén, többek között a forintárfolyam miatt.

Gyorsabb Face ID-t, jobb zoomot és hosszabb üzemidőt garantálnak majd az Apple iPhone 12 okostelefonjai.

Kiszivárogtak az iPhone 12 okostelefonok vételárai, és kiderült, hogy a sima modellekben sajnos megint 64 GB lesz az alap tárhely mérete.

A jelentések szerint az Apple úgy döntött, hogy mégsem 120 Hz-es képernyőt épít az iPhone 12 Pro okostelefonokba, csak 60 Hz-eset.

Kiszivárgott promóciós anyagok alapján októberben válnak elérhetővé az első iPhone 12 okostelefonok.