Rugalmas tévénézés a Direct One-nal

Az elmúlt években tévénézési szokásaink jelentős átalakuláson mentek keresztül, hiszen beléptek a piacra a streamingszolgáltatók, így már nem csatorna, hanem műsor szerint válogathatunk a tartalmak között. Sőt, már azt is mi választjuk meg, hogy honnan tévézünk: a nyaralónk teraszáról, a hotel medencéje mellől vagy éppen a vonaton, Európát átszelve. A Direct One közelmúltban készült kutatása szerint egyre többen választják a tévénézés rugalmas, helyhez és időhöz nem kötött formáját. A növekvő igényre reagálva a szolgáltató tavaszi kampányában közel 100 elérhető csatornája mellé HBO Max szolgáltatást is kínál előfizetői számára, ráadásul meglepően nagy kedvezménnyel.
További tartalmak

Díjnyertes dokumentumfilmekkel és ígéretes szórakoztató-ismeretterjesztő műsorokkal indult el Magyarországon a History Channel streamingszolgáltatás, a History Play. A csatorna üzemeltetője RTL Most+-szal együttműködve teszi elérhetővé video-on-demand kínálatát.

A WarnerMedia közvetlen fogyasztói streamingfelülete, az HBO Max a mai napon felfedte az SVOD-szolgáltatásával kapcsolatos részleteket egy virtuális bemutatóeseményen. Az HBO Max Európában elsőként egyetlen közös felületen gyűjti össze a Warner Bros., az HBO, a DC, a Cartoon Network és a Max Originals legjobb szórakoztató műsorait, filmjeit, gyermekprogramjait és saját gyártású sorozatait.
Az HBO...

Technikai problémák adódtak az HBO streamingszolgáltatásában, közölte péntek este a műsorszóró.

A Warner Bros. és a Discovery egyesülése néhány “fájdalmas” folyamattal jár, így ennek fényében nem készül több magyarországi tartalom a streaming szolgáltatónál.
A Variety magazin értesülései szerint 3 milliárd dolláros költségmegtakarítás a cél, ez pedig a tartalom kínálat összeállítását is nagyban érinti. Az északi országokban (Dánia, Svédország, Norvégia, Finnország), Közép-Európában, Holland...

Sok újdonsággal, köztük magyar filmpremierekkel készül a streaming szolgáltató.

A besúgó kétségtelenül az HBO Max egyik legnépszerűbb tartalmának számít, azonban a streamingszolgáltató váratlanul levette a sorozatot a tartalom kínálatából.
A változtatásról a 24.hu számolt be a Kreatív magazin olvasójára hivatkozva. Az HBO Max március nyolcadikától vált elérhetővé Magyarországon, A besúgó pedig rövid időn belül az egyik legnépszerűbb tartalommá vált, éppen ezért érthetetlen, ...

Egyelőre nem tudni, miért vettek le egy csomó tartalmat bármiféle figyelmeztetés nélkül a hazai HBO Maxról.

Megnézel egy filmet, az jó. Aztán megnézel még egyet, az még jobb. De minden jó film hagy maga után egy kis űrt, hiszen ha valamit szeretünk, ha valami szórakoztató, akkor abból jó lenne minél többet kapni. Éppen ezért szeretik annyian a sorozatokat. Nem csak egy estére kapnak a jóból, hanem heteken, hónapokon, de akár éveken keresztül is.
A nagy streaming szolgáltatók, mint a Netflix, a HBO Max,...