Ryan Reynolds széttrollkodta az X-Men stábjának videós találkozóját

A Deadpoolt alakító színész nem hazudtolta meg magát, kéretlenül toppant egy mókás videóban Hugh Jackman, Patrick Stewart, Halle Berry és Famke Janssen videokonferenciájába.

További tartalmak:

A képregény- és filmhősök sorában most Steve Rogers bukkant fel, aki Deadpool és Aquaman után szintén beugrik a Fortnite battle royale csataterére.

A Deadpoolt megalkotó Rob Liefeld eddig sem rejtette véka alá, hogy mennyire a bögyében van a Disney, de most talán kezdi már picit túlzásba vinni a hisztimaratont.

Bár mostanáig úgy tűnt, hogy a Deadpool 3 zöld utat kapott a Marvelnél, a legfrissebb hírek szerint még jó ideig várniuk kell a rajongóknak a folytatásra.
Rob Liefeld képregényszerző az io9 magazinna...

A Fumax legújabb Deadpool kötete megkoronázza a Marvel legvagányabb mutánsának pályafutását.

Gondok vannak a Deadpool 3-al A Fox miután felvásárolta a Disneyt, a Deadpool-franchise jövője bizonytalanná vált.  Ugyanis a családbarát filmeket kedvelő Disney nagykutyái nem tudnak mit kezdeni az MCU-nál  (angolul: Marvel Cinematic Universe , röviden MCU) véresebb, erőszakosabb és káromkodó Deadpoollal. Bár Ryan Reynolds szerint már hónapokkal ezelőtt elkezdtek dolgozni a Marvellel a harmadik részen, […]
The post Gondok vannak a Deadpool 3-al appeared first on Filmezzünk!.

2016-ban kaptuk meg az első Deadpoolt, majd két évre rá a második részt. Mindkettőt lehetett nagyon szeretni és legalább ennyire utálni is. Ha a sormintát nézzük, idén kéne jönnie a harmadik résznek, ...

Rob Liefeld csúnyán berágott a Marvelre. Azt állítja, hogy egyelőre a Deadpool 3 kapcsán nincsenek még konkrét tervei sem a stúdiónak, hosszú éveket kell várni a folytatásra, ha egyáltalán valaha elkészül.

David Harbour a liverpooli Comic-Conon mesélt arról, hogy mennyi lehetőség rejlik még az általa megformált karakterben.