Sandra Bullocknak elege lett Hollywoodból, határozatlan időre felhagy a filmezéssel

Sandra Bullocknak elege lett Hollywoodból, határozatlan időre felhagy a filmezéssel Sandra Bullock azt mondja, szünetet tart Hollywoodban. Az Oscar-díjas színésznő még márciusban árulta el, hogy szünetet tart karrierjében. A PEOPLE magazinban tisztázta, hogy “nem vonul vissza”, csak “egy ideig nem akar kamera előtt lenni”. Az 57 éves Bullock a The Hollywood Reporternek – miközben arról […]
The post Sandra Bullocknak elege lett Hollywoodból, határozatlan időre felhagy a filmezéssel appeared first on Filmezzünk!.

Sandra Bullocknak elege lett Hollywoodból, határozatlan időre felhagy a filmezéssel

Sandra Bullock azt mondja, szünetet tart Hollywoodban. Az Oscar-díjas színésznő még márciusban árulta el, hogy szünetet tart karrierjében. A PEOPLE magazinban tisztázta, hogy “nem vonul vissza”, csak “egy ideig nem akar kamera előtt lenni”.

Le a kalappal! Sandra Bullock 57 évesen is bomba formában van

Az 57 éves Bullock a The Hollywood Reporternek – miközben arról beszélt, hogy Az elveszett város című vígjátékával átlépte a 100 millió dolláros mérföldkövet a hazai jegypénztáraknál – azt mondta, hogy “annyira kiégettnek” érzi magát.

“Nem akarok senki máshoz igazodni a saját időbeosztásomon kívül. Annyira ki vagyok égve. Annyira fáradt vagyok, és annyira nem vagyok képes egészséges, okos döntéseket hozni, és ezt tudom is”

– mondta, hozzátéve, hogy tényleg nem tudja, meddig fog tartani a tervezett szünet.

“A munka mindig is állandó volt számomra, és olyan szerencsés voltam benne. Rájöttem, hogy esetleg a mankómmá is vált… Olyan volt, mintha állandóan kinyitnám a hűtőt, és keresnék valamit, ami soha nem is volt benne. Azt mondtam magamnak: Ne itt keresd, mert itt nem találod. Neked már megvan és légy nyugodt akkor is, ha nincs munkád, ami érvényesítene téged”.

Sandra Bullock visszavonul a színészettől – Csak a családjára és a gyerekeire szeretne koncentrálni

Bullock még márciusban mondta a PEOPLE magazinnak, hogy alig várja, hogy több időt tölthessen “gyönyörű kisbabáival”, Louis fiával és Laila lányával.

“Inkább velük vagyok minden nap, és emlékeket szerzek velük, minthogy haragudjanak rám és bosszankodjanak. Soha nem mondtam, hogy visszavonulok, hacsak amíg a babákkal töltött idő alatt nem döntök úgy mégis, hogy visszavonulok. De, ha így alakul, akkor azt majd bejelentem.”

Ezt megelőzően az Entertainment Tonightnak azt nyilatkozta, hogy visszavonul a munkától, hogy a családot helyezze előtérbe.

“Jelenleg, és nem tudom, meddig fog ez tartani, ott kell lennem, ahol a legboldogabb vagyok. Nagyon komolyan veszem a munkámat, amikor dolgozom. Ez egy 24/7-es munka, és én csak a gyermekeimmel és a családommal akarok lenni 24/7-ben.”

– mondta Bullock, aki legközelebb a A gyilkos járat című akciófilmben tűnik fel.

Jön a Doktor Szöszi 3. része, Reese Witherspoon is visszatér!

(Via mafab.hu)

The post Sandra Bullocknak elege lett Hollywoodból, határozatlan időre felhagy a filmezéssel appeared first on Filmezzünk!.

További tartalmak

“Soha nem akarom úgy látni önmagam, ahogy a kamera lát engem” – Joaquin Phoenix sosem nézi vissza a filmjeit Vannak színészek, akik már tűkön ülnek, hogy vajon hogyan sikerült a legújabb filmjük, amit hónapokon keresztül forgattak. Azonban vannak hollywoodi celebek, akiket hidegen hagy az alakításuk. Ez utóbbiak közé tartozik az Oscar-díjas Joaquin Phoenix. Miközben a […]
The post “Soha nem akarom úgy látni önmagam, ahogy a kamera lát engem” – Joaquin Phoenix sosem nézi vissza a filmjeit appeared first on Filmezzünk!.

Nicole Kidman legjobb filmjei Nicole Kidman, teljes nevén Nicole Mary Kidman Oscar- és Golden Globe-díjas ausztrál-amerikai színésznő, modell, és énekesnő. Hazájában, Ausztráliában már ismert színésznő volt, mikor a világ megismerte a Halálos nyugalom című filmben. Ezt követően jelentősebb hollywoodi filmekben foglalkoztatták, egyre fontosabb szerepekben, mígnem mára a legkeresettebb sztárok között tartják számon. A Hawaii-szigetek fővárosában, […]
The post 10 legjobb Nicole Kidman film, amit mindenképpen látni kell appeared first on Filmezzünk!.

Jack Nicholson egy nap a semmiből tudta meg, hogy a nővére valójában az anyja Az Oscar-díjas Jack Nicholson olyan filmekben játszott, mint például A száll a kakukk fészkére, Ragyogás, Batman, Lesz ez még így sem, A bakancslista. Sokáig ő volt Hollywood egyik legfoglalkoztatottabb színésze. Nemrég egy sokáig féltve őrzött családi titokra derült fény, amely nagyon […]
The post Jack Nicholson egy nap a semmiből tudta meg, hogy a nővére valójában az anyja appeared first on Filmezzünk!.

Iszonyat, mit tettek az arcával a sebészek! A 70 éves Anjelica Huston mára teljesen felismerhetetlenné vált 71. születésnapját ünnepli már az idén az Addams Family-filmek Morticiája, azaz Anjelica Huston, aki egy legendás hollywoodi család sarjaként lett modell, majd Oscar-díjas színésznő, miközben Jack Nicholsonhoz is nevezetes szerelmi kapcsolat fűzte. Az édesapja Hollywood történetének egyik leghíresebb és […]
The post Iszonyat, mit tettek az arcával a sebészek! A 70 éves Anjelica Huston mára teljesen felismerhetetlenné vált appeared first on Filmezzünk!.

Döbbenet! Így néz ki Lady Gaga smink nélkül Stefani Joanne Angelina Germanotta,  művésznevén Lady Gaga  Oscar-, kétszeres Golden Globe- és tizenkétszeres Grammy-díjas olasz származású amerikai énekesnő, dalszerző, színésznő. A világhírű énekesnők általában kínosan ügyelnek rá, hogy mindig makulátlan külsővel és dögös sminkben jelenjenek meg. Nem csoda, hiszen a hollywoodi sztároknál már szinte elvárás, hogy mindig […]
The post Döbbenet! Így néz ki Lady Gaga smink nélkül appeared first on Filmezzünk!.

Renée Zellweger kitálalt: akarata ellenére alkohollal itatták meztelen jelenetei alatt Renée Zellwegert Hollywood hamar befogadta, ugyanis kitűnő színészi  tehetségével már korán bezsebelt két Oscar-díjat és további két jelölést. Renée a 90-es években kezdett bele a filmes szakmába és bár több filmben szerepelt az évek során, a legnagyobb durranás minden bizonnyal a Bridget Jones naplója című […]
The post Renée Zellweger kitálalt: akarata ellenére alkohollal itatták meztelen jelenetei alatt appeared first on Filmezzünk!.

Hollywood gyászol: meghalt az Oscar-díjas színésznagyság, William Hurt A színész halálának hírét fia, Will közölte a nyilvánossággal. William Hurt 2018 óta küzdött végstádiumú rákos megbetegedéssel, amely a későbbiekben a csontjaira is átterjedt. “A Hurt család nagy szomorúsággal gyászolja William Hurtot, szeretett édesapját és Oscar-díjas színészt, aki 2022. március 13-án, egy héttel 72. születésnapja előtt hunyt […]
The post Hollywood gyászol: meghalt az Oscar-díjas színésznagyság, William Hurt appeared first on Filmezzünk!.

Charlize Theron életét egy szörnyű tragédia gyökeresen megváltoztatta Charlize Theron életét ez a szörnyű tragédia gyökeresen megváltoztatta. A 46 éves színésznő ma Hollywood egyik legnagyobb sztárja, Oscar-, és Golden Globe nyertes, valamint két gyermek büszke anyukája. Ránézésre nem is gondolnánk, hogy milyen nehéz körülményekből érkezett. Gyerekkorában édesapja alkoholizmussal küzdött, és édesanyját többször is bántalmazta. Amikor […]
The post Charlize Theron anyukája a színésznő szeme láttára lőtte le az apukáját, amikor még csak 15 éves volt appeared first on Filmezzünk!.