Snapdragon 865+ procival jöhetnek az új Samsung csúcskütyük

Korábban még arról olvashattunk pletykákat, hogy a Qualcomm nem tervezi piacra dobni a Snapdragon 865+ processzort, azóta viszont már felbukkant az új chip, most pedig azt beszélik, hogy több hamarosan érkező Samsung kütyüben is ez dolgozhat. Az egyik megbízható forrás szerint a Snapdragon 865+ megtalálható lesz a Galaxy Note 20 szériában, a hajlítható kijelzős Galaxy Fold [...]

További tartalmak:

A Samsung német weboldalán felsorolta a nem épp rövid nevű Samsung Galaxy Tab S7+ 5G tabletet.

A méretes Galaxy Tab S7+ 5G pedig terméktámogatási oldalt kapott, egy röpke pillanatra.

Megszokhattuk már, hogy a Samsung év elején érkező Galaxy S jelzésű mobiljai mindig a piacon elérhető legjobb lapkakészletet kapják. Jövőre ez másképp lehet.

Állítólag véletlenül tehette közzé a Samsung az első fotót a következő csúcsmobiljáról.

Állítólag kiküszöbölték a Galaxy S20 Ultra fókuszálással kapcsolatos gyerekbetegségeit.

A gyártó ukrán oldalán tűnt fel egy termékfotó, amelyen alighanem a jövő hónapban érkező Galaxy Note20 széria csúcsvariációja látható.

A Samsung orosz, kínai és ukrán weboldalára is felkerült ugyanaz a két kép egy eddig nem látott telefonról. Úgy vélik, ez lesz a Samsung Galaxy Note20, ami a dél-koreai cég idei legerősebb mobiljának ígérkezik.

Különös dolog történt, ugyanis maga a Samsung buktatta le az új csúcsmobilját, amelynek az egyik hivatalos promóképe felbukkant a vállalat weboldalán. Azóta már leszedték, de szerencsére meg tudjuk mutatni. A Samsung ukrán weboldalán találtak rá az alábbi képre, ami érdekes módon a Galaxy Note 8 adatlapjának alján bukkant fel. Hogy milyen okból, azt nem tudjuk, [...]