Soron kívüli frissítést kapott az iOS és a macOS

Két nulladik napi sebezhetőséget is javítottak az Apple illetékesei.
További tartalmak

Az Európai bizottság most hozta meg döntését, és egyetért abban, hogy az Apple valóban visszaélt a helyzettel, mivel befolyásolja a tisztességes piaci verseny kialakulását. Az egyik legnagyobb gond, hogy az iOS-re kizárólag az App Store-ból lehet alkalmazásokat telepíteni, az Apple pedig a bevételek 30%-át teszi zsebre az itt megtalálható programok után. A fejlesztőknek ezt a […]
The post Az Európai Bizottság a Spotify javára döntött, és bűnösnek találta az Apple-t appeared first on Techkalauz.

A napokban kiadott iOS 14.5 számos érdekes fejlesztést hozott. Ezek közé tartozik az újfajta adatvédelmi megoldás, az App Tracking Transparency. Az Apple rövid videóban magyarázza el, pontosan mire is jó ez és miért éri meg bekapcsolni.

Az iOS 14.5 segítségével immár az Apple Watch is gond nélkül feloldja a telefonodat még akkor is, ha maszk van rajtad.

Már letölthető az Apple mobilos rendszerének legújabb verziója, az iOS 14.5. Érdemes minél hamarabb telepíteni a kompatibilis telefonokra. Egyik legérdekesebb újdonsága napjaink gyakran előforduló problémájára reagál: mostantól akár maszkban is feloldható a lezárt iPhone.

Megérkezett az Apple mobileszközeire tervezett iOS operációsrendszer legújabb verziója, ami fontos újításokat hozott.

Nem verték nagy dobra, de mostanra kiderült: az Apple a jövő héten teszi elérhetővé az iOS 14.5-ös változatát, amely több érdekes új funkciót is tartalmaz.

Hamarosan bejelentheti az Apple az iOS 14 újabb frissítését. Ez a verzió egy lényeges problémát orvosol, amellyel az iPhone 11-ek tulajdonosai találkozhattak.

Egy ártalmatlannak tűnő iOS-es gyerekjáték mögé bújva egy online kaszinó jutott át az Apple elméletben szigorú szűrőjén. Nem ez az első ilyen eset.