Star Wars játéktörténelem: több évtized a messzi-messzi galaxisban

Nem kevés címen kellett átrágnunk magunkat, mikor összeállítottuk a Star Wars videojátékok történelmi áttekintőjét.
További tartalmak

Donnie Darko, Holnapután, Túl a barátságon, Forráskód, Éjjeli féreg, Everest. Néhány Jake Gyllenhaal legismertebb filmjei közül. Illetve van még egy, ami elsősorban a videojáték-rajongóknak lehetett érdekes, amikor 2010-ben a mozikba került. Ez volt a Perzsia hercege: Az idő homokja.
A film nem volt rossz, a többi videojátékon alapuló mozihoz képest pedig kimondottan jól sikerült. Épp csak a fősz...

Az eddig ismert zöldes fények helyett sárgában mutatja az alakokat az az újfajta éjjellátó, amit az amerikai hadsereg tagjai próbálgatnak. A fejlesztés ki is emeli az alakokat.

Összeszedtük a szerintünk legjobban sikerült Star Wars mozifilmeket, sorozatokat, könyveket, videojátékokat és képregényeket. Ha új arc vagy az univerzumban, itt a belépő!

Újabb tucatnyi videojáték indítható magasabb képfrissítéssel a Microsoft újgenerációs konzoljain.

Bár a hazai nézőknek még egy kicsit várniuk kell a filmes bemutatókra, néhány idei várományos már debütálhatott a tengerentúlon néhány moziban.
Legutóbb a Mortal Kombat dobbantott nagyot, a pénztáraknál 6,2 millió dolláros bevételnél tart Simon McQuoid rendezése, ám úgy tűnik, hogy ezt a dicsőséget hamar sikerült megtörnie a Kimetsu no Yaiba: Mugen Ressha-Hen című démonvadászos animének.
A produ...

1978 óta folyamatosan kapjuk az új Star Wars videojátékokat, most ezek közül szedtük össze a legfontosabbakat.

Régi játékokat idéz a Rick and Morty in the Eternal Nighmare Machine című különkiadás.

A Microsoft videojátékos részlege még jobban a PC-s játékosok és fejlesztők szívébe szeretné lopni magát, és ennek a Halo Infinite játékosai is örülhetnek.