Újabb vizsgálat bizonyítja, hogy az antidepresszánsok segítenek a koronavírus ellen

Az SSRI-gyógyszerek jelentősen csökkenthetik az elhalálozás veszélyét.

99-104 ezer éves eszközt találtak Kínában

Régészek egy csaknem 99 ezer éves, elefántcsontból készült ásót találtak egy őskőkorszaki lelőhelyen a kelet-kínai Santung tartományban – számolt be a Hszinhua kínai állami hírügynökség. A lelet a Kína területén talált legrégebbi csonteszközök egyike lehet.

Mesterséges intelligenciával gyorsítja a leshelyzetek felismerését FIFA

Hamarosan élesben tesztelik a komplex helyzetekben döntő MI-t.

Valódi fotókon a Honor 60 és a Honor 60 Pro

A Honor a mai napig az esetleges amerikai tiltások árnyékában tevékenykedik, de az előző félévben debütált Honor 50 sorozat sokat segített nekik abban, hogy valamelyest visszanyerjék korábbi dicsőségüket, és újra elinduljanak a csúcs felé. Talán éppen ezért nem vártak tovább a folytatással, ami szerdán meg is fog érkezni a Honor 60 készülékek képében. A mobilokat [...]

Frissítse gyorsan a Shazamot, és akkor még több dalt fog felismerni

Sokak telefonján ott a zenéket felismerő fül, azaz a Shazam. Az alkalmazás hallás után azonosítja a különféle muzsikákat. Egy frissítésnek köszönhetően pedig még az eddiginél is jobb lehet.

Farming Simulator 22 teszt - a nagy kaszálás

Kész talány a Giants Studios sorozata, mert úgy tud egyre jobb lenni, hogy közben látszólag semmit sem változnak az egyes részek.

Hamarosan indul az androidos csúcslapkák 2022-es versenye

Februárban érkezhet a MediaTek ezúttal jóval ígéretesebb top ajánlata, a Dimensity 9000.

Ezek voltak az év legjobb Android appjai és játékai

A Google közzétett egy listát a Play Áruház legjobb 2021-es tartalmairól, amelyen számos friss játék és alkalmazás található meg különféle kategóriákban. A Google összesen négy nagy nyertest jelölt ki, kettőt a felhasználók véleménye alapján, kettőt pedig maga keresőóriás választott. A felhasználók kedvencei 2021 App: Paramount+ Játék: Garena Free Fire MAX Legjobb app 2021 (a Google szerint) Balance [...]

A Vodafone-nál már alap a Viasat History

A Viasat World médiavállalat történelmi csatornája a múlt hiteles, több nézőpontból történő megismertetését tűzte zászlóshajójára. Az idén Promax-díjat is nyert Viasat History óráról órára érkezik olyan dokumentumfilmekkel, amelyek 360 fokban mutatják be múltunkat, így történelmi tudásunkhoz is sokat hozzátehetnek. A televíziós csatorna szerepének fontosságát a Vodafone is felismerte, ezért 2021. november 30-ától az alapcsomagok, így a TV Comfort és TV HD Basic előfizetői is élvezhetik a szórakoztatva tanító műsorokat.

Elkészült az anyag, amivel önjavító épületeket lehetne nyomtatni

Korábban még nem sikerült olyan élő anyagot készíteni, amit 3D-nyomtatásra is fel lehetett volna használni, a Harvad Egyetem tudósainak azonban most sikerült.

Ki nem találod, melyik márka lett a vezető mobilgyártó Kínában

A hazai szereplők nem tudták tartani a lépést az egyik nagy külföldi konkurenssel.

Hamarabb láthatjuk BioShock 4-et, mint gondoltuk volna

Könnyen lehet, hogy már pár nap múlva bemutatkozik a BioShock Isolation.

Prémium ajánlat lesz az Oppo Find X4 Pro

Mostanra közel minden kiszivárgott a készülékről: mindent tud majd, amit riválisai, leszámítva, hogy nem lesz periszkópkamerája.

Jogos kéréssel fordultak a fejlesztőkhöz a Halo Infinite xboxos játékosai

Máris csalnak a Halo Infinite többjátékos módjában, a játékosok egy része azonban könnyen menthető lenne.

Joe Biden elmondta, szerinte mi a legjobb védekezési mód az omikron ellen

Az Egyesült Államokban egyelőre nem mutatták ki ennek a variánsnak a jelenlétét.

Gamer székből az iskolapadba - mennyire állnak közel az online játékok és a pályaválasztás?

Ma a 14 és 18 év közötti fiatalok 99,7%-a játszik valamilyen online játékkal, akár hetente több napon is. A továbbtanulás előtt álló fiatalok nem is sejtik, milyen tudás birtokában vannak.

Eljött az elérhető mesh hálózat kora

A router egyértelmű utóda a mesh rendszer, ami a legújabb modellekkel többé már nem számít luxusnak. Megmutatjuk, hogyan száműzheted a rossz Wi-Fi-t otthonodból könnyen és olcsón.

Szokatlan kameraszigettel jön a Realme GT 2 Pro

Az elmúlt években elég sokat változott a telefonos kamerák megjelenése, több készülék kapott furcsa, vagy éppen különleges hátlapi dizájnt. A hamarosan érkező Realme GT 2 Pro is ezek sorát erősíti, ugyanis meglehetősen egyedi kialakítással készül a vállalat. Nemrég kiszivárgott egy valódinak tűnő renderkép a Realme GT 2 Pro hátlapjáról, amelyen egy vízszintesen elhelyezett, nagy méretű kamerasziget [...]

Új elmélettel álltak elő a tudósok: a Napról érkezhetett a víz a Földre

Az ausztrál Curtin Egyetem tudósai úgy vélik, a napszél vizet hozhatott létre a különböző porszemcsék felületén, amelyek végül a Földön landoltak.