Titokban fizet elő helyettünk prémium szolgáltatásokra az androidos kártevő

A Microsoft szerint egyre elterjedtebbek az olyan kártevők, amelyek a felhasználó tudta nélkül iratkoznak fel fizetős, drága szolgáltatásokra.
További tartalmak

A Microsoft nemrégiben közzétett egy Windows 11 frissítést az Insiders program résztvevőinek, és az adatcsomag részét képezte az úgynevezett Windows Subsystem for Android új verziója is. Ez a bizonyos alrendszer teszi lehetővé, hogy a redmondiak asztali PC-s ökoszisztémája Android alkalmazásokat és játékokat futtasson. Az új frissítésben az utóbbiak kapják a főszerepet, nem csupán a játékok [...]

A Microsoft a középkategóriás mobilokra szánja az Outlook Lite-ot, ami könnyebb és gyorsabb az eredeti appnál, mégis egy teljes értékű programból beszélhetünk.

Az olcsóbb készülékeken is szárnyalni fog a Microsoft Outlook e-mail kliens.

A Microsoft új Windows Defender appja segít átlátni, mennyire vannak biztonságban az eszközeink.

A Surface Duóval, egy kétkijelzős, összecsukható eszközzel lépett be a Microsoft az androidos piacra, feladva ezzel a windowsos mobilokkal kapcsolatos terveit. Azonban nem mindenki zárta le ezt a fejezetet, érdekes próbálkozások születnek a visszatérésre.

Az Apple és az Epic Games jogi csatározásainak nagy vesztesei a felhasználók, miután a sikeres Fortnite játékot kitessékelték az App Store-ból, majd a Google Play áruházból is. Még jó, hogy mindig vannak kiskapuk, most például a Microsoft jóvoltából.

A Microsoft termékigazgatója nemrég arról számolt be a nagy közönségnek, hogy a vállalata át fogja szervezni a kulcsfontosságú androidos részlegeit a közeljövőben. Ez a Surface Duo OS-t, a Swiftkeyt, a Phone Linket, a Microsoft Launchert és sok egyebet is érint a jelentések szerint. Az új androidos ág neve Android Microsoft Platform and Experiences (AMPX) lesz. […]
The post Átalakítja androidos részlegét a Microsoft appeared first on Techkalauz.

Állítólag szeretné nagyon jó barátokká tenni a Windowst és az Androidot.