Top Gun 2: Tarantino is megnézte a filmet, és a véleményét sem titkolta

Az idén bemutatott Top Gun: Maverick kétségtelenül levette a lábukról a kritikusokat és a nézőket is egyaránt, nemrégiben pedig maga Quentin Tarantino is elmondta a véleményét a produkcióról.
A rendező a CinemaBlend podcast ReelBlend című műsorának vendége volt, a beszélgetés során pedig felmerült Joseph Kosinski rendezése is.
“Általában nem szoktam túl sokat beszélni az új filmekről, mert kényt...
További tartalmak

Hazánkban is látható lesz mozivásznon Sylvester Stallone 1985-ös kultfilmje, a Rocky 4. sokak által várt, digitálisan felújított és teljesen újravágott, eddig sosem látott jelenetekkel bővített rendezői változata. A Rocky IV – Rocky vs. Drago címmel érkező film nem kerül forgalmazásba, csak egyetlen moziban, a Cinema MOM-ban lesz műsoron, december 2-7. között.
Rocky Balboa már mindent elért, amit...

Most már biztos: Henry Cavill lesz a főszereplője az új Hegylakó filmnek! Kicsivel több mint egy évvel Hegylakó főszerepére kiválasztott színész, Henry Cavill (galériánkban) bejelentése után Chad Stahelski rendező a Collidernek mondott néhány részletet a projektről. Utóbbi nagyon elfoglalt a John Wick-franchise-szal, amelynek negyedik része 2023 márciusában kerül a mozikba, de a Ghost of Tsushima […]
The post Most már biztos: Henry Cavill lesz a főszereplője az új Hegylakó filmnek! appeared first on Filmezzünk!.

Kicsivel több mint egy évvel Hegylakó főszerepére kiválasztott színész, Henry Cavill (galériánkban) bejelentése után Chad Stahelski rendező a Collidernek mondott néhány részletet a projektről. Utóbbi nagyon elfoglalt a John Wick-franchise-szal, amelynek negyedik része 2023 márciusában kerül a mozikba, de a Ghost of Tsushima című videojáték filmadaptációján is dolgozik.
A sűrű időbeosztás ellenére...

Az év talán legelvetemültebb filmjét ígéri a Violent Night.
Egy zsoldocsapat túszul ejt egy gazdag családot a birtokán, de egyvalamire nem számítanak: december 6-a van, ezért menetrend szerint szerint bekopogtat a Mikulás, és miután észlelte, mi a helyzet, sorban mindenkit kinyír, aki bűnelkövetéssel gyanúsítható. 
A CinemaCon fesztiválon, ahol már bemutatták, röviden úgy jellemezték a Violent N...

Az Ak-Nyeo (The Villainess) rendezője, Byeong-gil Jeong ismét egy őrületesen pörgős akciófilmmel készült. Hamarosan érkezik ugyanis a Netflix műsorkínálatában a Carter, amelynek frissen landolt az előzetese.
KIKNEK SZÓL?
Mondani se kell, hogy akinek bejött a John Wick vagy az Equalizer franchise, annka szinte kötelező darab ez a film, noha azt is fontos kiemelni, hogy a Carter mindenképp egy üde...

FRISSÍTVE: Gratulálunk Murphyyy és drg0602 nevű felhasználóinknak a páros mozijegyhez, és köszönjük, hogy ezúttal is velünk játszottatok.
Július 14-től, 18.30-as kezdéssel egy héten át ismét nagy vásznon élvezhetőek a Cinema MOM-ban azok a ragyogó Steven Spielberg klasszikusok, amelyeket sohasem ununk meg. Két páros mozijegy keresi a gazdáját!
Láttad már, de mindig csak tévében vagy DVD-ről? Sze...

Nicole Kidman és Hugh Jackman párosa visszatér, a Baz Luhrmann rendezésében készült 2008-ban megjelent Ausztrália rendezői változata ugyanis hamarosan elérhető lesz, ráadásul nem is akármilyen kiadásban. Mondjuk a részleteket!
A film bővített változata a Faraway Downs címet viseli majd, amely hatrészes sorozat formájában lesz elérhető a Hulu, a Disney+ és a Star műsorkínálatában.
“Eredetileg azt...

A Lana és Lily Wachowski rendezésében készült 2008-as Speed Racer - Totál turbó aligha bukhatott volna nagyobbat annak idején. A film gyakorlatilag azt is bebizonyította, hogy a kultikus Mátrix-trilógia rendezői sem nyújtanak garanciát egy jó adaptációra.
A Totál turbó közel 120 millió dollár költségvetésből készült el, és már a nyitóhétvégén befolyt összeg is igencsak baljóslatúnak volt mondható...