Új Splinter Cell készülhet, amely nem spin-off vagy mobilos cím

Sam Fisher eleget cameózott már más videojátékokban, itt az ideje, hogy önálló kalandot kapjon.
További tartalmak

A videojáték-ipar a 2000-es évek óta óriási fejlődésen ment át a digitális innovációknak köszönhetően. A gamerek ma már több mint 50 000 PC, konzol és egyéb más platform játékai közül válogathatnak (nem számítva a mobilos játékokat)*, ám a játékoknak nem csak a mennyisége, a minősége is egyre lenyűgözőbb. 

A Netflix első körben a mobilos játékokra fog összpontosítani, de idővel konzolos címek is előkerülhetnek. A szolgáltatás egyelőre nem jár többletköltséggel.

Legfrissebb lapszámunkban szó esik még a Windows személyre szabásáról, a 64-bitre váltás előnyeiről és a videojátékok nyaráról is.

Az iOS és az Android egyaránt népszerű videojátékos platformokká nőtték ki magukat, és most már nem csak egyszerű játékokat futtathatunk rajtuk, hanem akár a legújabb konzolos címeket is.

Bármilyen hihetetlennek is tűnik, a statisztikák szerint a világon 2,7 milliárd ember játszik időnként vagy rendszeresen videojátékokkal, azaz a Föld 7,8 milliárd fős teljes lakosságának közel egyharmada gamer! Hazánkban 3,8 millió ember játszik számítógépen, konzolon vagy mobileszközökön, közülük több mint 400 ezren tekinthetők hardcore gamereknek. Ők azok, akik e-sport játékot játszanak, versenyzők vagy részt vettek már offline e-sport rendezvényen. Jellemző rájuk, hogy nagyon sok időt töltenek gép mellett, hétköznap átlagosan 3,5 órát, ami hétvégén 6 óra fölé is mehet.

A PlayStation 4 kontrollért szabták át a japánok, hogy mobilon is kényelmesebben játszhassunk.

A Game Pass Online Fesztivál mai adásában a gaming történelmének legfontosabb állomásaira emlékezünk.

Hancuval kiegészülve esett neki a Checkpoint Podcast csapata a Game Pass Online Fesztivál legújabb game show-jának.