Új nevén is bemutatkozott a Rainbow Six: Extraction

A Ubisoft E3-as bemutatóját a Rainbow Six új, kooperatív része nyitotta megjelenési dátummal és játékmenet bemutatóval.
További tartalmak

Legfrissebb lapszámunkban szóba kerül még a Windows 11, a javítás joga, valamint az ADHD és a játékfüggőség kapcsolata.

Sorra vesszük utóbbi évek egyik legnagyobb játékipari balhéjának eddigi fordulatait.

Akit csak a többjátékos élmény érdekel, annak nem kell majd megvennie magát a Ghost of Tsushimát.

Számos cég dollárok százezreit fekteti be a biztonságos játék megfelelő eszközeibe. Ebben a cikkben adunk néhány tippet.

Cerulean City legendás bringáját a Pokémon játékban ugyan nem lehetett behúzni, de valaki hazaviheti majd a valódi verzióját.

A fejhallgatók olyan perifériák, amelyek gyakran nem kapnak megfelelő figyelmet. A tiszta hangzás és a kényelmes viselet azonban rendkívül fontos, különösen a hosszú játékok során. Napjainkra a játék olyan gazdaggá, összetetté és magával ragadóvá vált, hogy az egyéni gaming felszerelés versenyelőnyt jelenthet. A csapat-alapú battle royale, akció RPG és MMORPG játékokban a tiszta és jellegzetes hangzás valamint a jó mikrofon a játékon belüli kommunikáció által egyértelmű előnyöket nyújt. De a munkával kapcsolatos vagy magánjellegű hang- és videohívásoknál is sokat számítanak a tiszta hangot küldő és fogadó headsetek, amelyek kényelmesen ülnek az ember fején.

A Batman Miniatures Game készítői felelnek érte, a közösségi kalapozás hamarosan elindul.

A Diablo III: Reaper of Souls kiegészítőt, mely a Diablo III: Ultimate Evil Edition kollekció része, az Xbox piacterén bukkant fel, mint free-to-play játék. Valószínűleg ebben a hónapban végig ingyenes marad a Games with Gold promóció keretein belül. Némi vita alakult ki a jelenségről, ugyanis sokan azt állítják, hogy nem a Games with Gold miatt […]
The post Ingyenesen bukkant fel a Diablo III: Reaper of Souls az Xbox Live Gold előfizetőknek appeared first on Techkalauz.